Andrea Charls: Η Κύπρια που είδε το πρόσωπο της στα billboards της Times Square

Andrea Charls: Η Κύπρια που είδε το πρόσωπο της στα billboards της Times Square

Η Andrea Charls έχει καταφέρει να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και δημιούργησε πράγματα που ίσως ούτε και η ίδια είχε τολμήσει να ονειρευτεί

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2009, έφυγε από την Κύπρο για τη Βοστώνη, για να σπουδάσει στο Berklee college of music, Voice Performance. Από τότε ζει και εργάζεται εκεί ως τραγουδίστρια, αλλά και ως fragrance Reviewer.

Όπως μας είπε η ίδια, πάντα είχε τεράστια αγάπη για την μουσική και τα αρώματα, ενώ το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει pop star και να δημιουργήσει το δικό της άρωμα. 

«Όταν ήρθα στην Αμερική ένιωσα την ανάγκη να τραγουδήσω και να μεταδώσω την κυπριακή μουσική, πρώτον επειδή  βαθιά μέσα μου, μου έλειπε η οικογένεια μου, η Κύπρος και η κουλτούρα μας και δεύτερον επειδή δεν υπήρχε κανένας άλλος κύπριος εδώ για να διαδώσει την τόσο πλούσια μουσική μας στους Αμερικάνους και γενικά στον κόσμο. Πλέον για μένα ήταν, όχι μόνο ανάγκη αλλά και ευθύνη! Και έτσι λοιπόν άρχισα να κάνω συναυλίες κυπριακής μουσικής. Στην συνέχεια μέσω της κυπριακής μουσικής, το Boston Foundation, μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις, με βράβευσε με μια χορηγία για να ηχογραφήσω τον δικό μου δίσκο, που θα αποτελείται από παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε αλλά με τη δική μου εκδοχή».

Όσο καιρό μένει στην Αμερική είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών όπως Annie Lenox, Bobbie McFerrin, Mario Fraggouli, Marina Satti, Jose Mercé, ενώ το 2019 ασχολήθηκε με τη δεύτερη μεγάλη της αγάπη, τα αρώματα. 

Διάβασε τη συνέχεια στο MyLife

Loader