Aνδρέα Γιόρτσιε, είσαι τόσο happy όσο φαίνεσαι;

Aνδρέα Γιόρτσιε, είσαι τόσο happy όσο φαίνεσαι;

«Αυτό που κάνω είναι κάτι σαν το daytime talk show της Αμερικής»

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος είναι οσο happy φαίνεται, κι ακόμα παραπάνω

Σε σημερινή του guest star εμφάνιση στο cam as you are στούντιο ο Ανδρέας Γιόρτσιος μάς μιλά για το success story της καθημερινής, τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στο ΡΙΚ με τον θεούλη Κωνσταντίνο Ιάσωνος και ξεδιπλώνει τις σκέψεις του γύρω από το παρόν και το μέλλον των μίντια, τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς. «Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιάζουσες συνθήκες που επικρατούν σε κάθε χώρα», επισημαίνει.

Σε ό,τι αφορά στο Happy Hour, πρόκειται, μας λέει, για ένα πρότζεκτ που προετοίμαζε για χρόνια ενώ δεν παραλείπει να δηλώσει την ευγνωμοσύνη του στο ΡΙΚ που του έδωσε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει. «Λόγω της πολύχρονης παρουσίας μου στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, το τηλεοπτικό κοινό είχε μια διαφορετική εικόνα για το πρόσωπό μου...Στις ειδήσεις όμως δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Εγώ είμαι άτομο που χαμογελάει πολύ κι αυτό θέλω να το περνάω μέσα από την εκπομπή μου». 

Στην τηλεόραση άλλωστε πρέπει συνεχώς να εξελίσσεσαι, προσθέτει. «Δεν θεωρώ ότι ανακαλύψαμε την ταχινόπιτα, αυτό που κάνω είναι κάτι σαν το daytime talk show στην Αμερική. Πήρα αυτή τη φόρμουλα και την προσάρμοσα στα κυπριακά δεδομένα. Θεωρώ ότι κάνουμε τη διαφορά με την έννοια ότι οι συνεντεύξεις που κάνω με τους καλεσμένους μου είναι σε διαφορετικό επίπεδο από αυτές που γίνονται σε άλλες ημερήσιες εκπομπές ένω ένα δεύτερο στοιχείο που μας έχει διαφοροποιήσει είναι ο μονόλογος, που σε τέτοιες τηλεοπτικές ζώνες δεν υπήρχε». 

Πιστεύω ότι η τηλεόραση στην Κύπρο έχει μέλλον, καταλήγει ο συμπαθής παρουσιαστής που βλέπει τη ζωή πολύχρωμη.


CAM AS YOU ARE: Με την κάμερα του smartphone και μ' ένα stabilizer, χωρίς ιδιαίτερη σκηνοθεσία και χωρίς μοντάζ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Κύπρος έχεις καινούριο τηλεοπτικό κανάλι

Loader