Είναι η Κλέλια η καλύτερη bartender της Κύπρου;

Είναι η Κλέλια η καλύτερη bartender της Κύπρου;

Για τη φετινή σεζόν

To κοκτέιλ της 'Νεφέλη' είναι ανάμεσα στα 3 που έχουν επιλεγεί να εκπροσωπήσουν στο Ντουμπάι την Κύπρο μας

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια, η οποία εργοδοτείται από το Library bar στη Λεμεσό, θα διαγωνιστεί στο Ντουμπάι με δύο ακόμη άτομα από την Κύπρο με σκοπό να βγει ο εθνικός νικητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό, που θα γίνει σε κατοπινό στάδιο στο Μαϊάμι.

Με αφορμή την επιτυχία της, η Κλέλια ήρθε στο cam as you are στούντιο και μας μίλησε για το κοκτέιλ που τη βοήθησε να διακριθεί, το κοκτέιλ με την ονομασία 'Νεφέλη', το οποίο είναι αποκλειστικά δικής της επινόησης:

Ένα καλό κοκτέιλ its all about balance, πιστεύει η Κλέλια. «Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην τελική γεύση είναι η ισορροπία. Γενικώς, ένα καλό ποτό έχει να κάνει με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις, τις πρώτες ύλες, τον πάγο και την αγάπη που θα του δώσεις.

Το Bacardi Legacy είναι απ' τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως και είναι κάτι σαν το όνειρο του κάθε bartender να συμμετάσχει και να πάει καλά, μάς λέει η Κλέλια. Αρχικά είχαμε επιλεγεί 12 bartenders από την Κύπρο μετά από γραπτές συνταγές που στείλαμε. Στη συνέχεια, κι αφού κάναμε presentation on stage  όπου είχαμε ο καθένας έξι λεπτά για να παρουσιάσουμε την ιδέα μας, την έμπνευση και το ποτό μας, επιλέγηκαν μόνο τρεις από εμάς. Έχω την τιμή να είμαι μέσα στους τρεις.

Οι τρεις μας θα διαγωνιστούμε για τους ημιτελικούς του διαγωνισμού που θα γίνουν στο Ντουμπάι στις 16 του Φλεβάρη. Ένας από εμάς θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μαϊάμι».

Πέρα από την Κλέλια, η Κύπρος στέλνει στο Ντουμπάι μία ακόμα κοπέλα και έναν άντρα (παρουσιάσεις to follow) 

CAM AS YOU ARE: Με την κάμερα του smartphone και μ' ένα stabilizer, σε μονοπλάνο και χωρίς μοντάζ

Loader