Καλά, έψαξες στο Google αυτό το πράμα;

Καλά, έψαξες στο Google αυτό το πράμα;

Η Θέκλα και ο Αντρέας ετοιμάζονται

Με αφορμή μια φανταστική τρομοκρατική επίθεση στην πόλη του Λονδίνου, η 30χρονη Βρετανίδα συγγραφέας του σύγχρονου έργου 'One Sorrow', Κορντίλια Λιν, τοποθετεί τη δράση στο σπίτι μιας μεσοαστικής οικογένειας,  η οποία το βράδυ της επίθεσης δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη και αναγκάζεται, εκ των πραγμάτων, να έρθει αντιμέτωπη με τις προκαταλήψεις, τις πολιτικές, κοινωνικές και ηθικές της αρχές. 

Σύμφωνα με το δελτίο, «το έργο ισορροπεί, με εξαιρετικό τρόπο, το κωμικό με το δραματικό στοιχείο, τον ρεαλισμό με την ποιητικότητα,  ενώ αναδεικνύει -με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία- σύγχρονα θέματα όπως το θέμα του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της κουλτούρας και της γλώσσας του φόβου, του κόσμου των μίντια και της πολιτικής ορθότητας, της σύγκρουσης γενεών και της σύγκρουσης ιδεολογιών» .

Το έργο One Sorrow ανεβαίνει στην Κύπρο προσεχώς, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μαρίας Καρολίδου. Δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε αυτό, η Θέκλα Φλουρή και ο Αντρέας Κουτσόφτας, ήρθαν σήμερα στο cam as you are στούντιο και έκαναν πρόβα on cam:

Παραστάσεις

22, 23, 27, 28, 30 Δεκεμβρίου και 2, 4 Ιανουαρίου στις 8.30

29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ.

Διάβασε κι άλλα για το έργο εδώ

CAM AS YOU ARE: Με την κάμερα του smartphone και μ' ένα stabilizer, σε μονοπλάνο και χωρίς μοντάζ

Loader