Δημήτρης Τεμερτζιόγλης & Μαρία Χρίστου Πιερίδη: Μας συστήνουν τον Bari

Δημήτρης Τεμερτζιόγλης & Μαρία Χρίστου Πιερίδη: Μας συστήνουν τον Bari

Το ταξίδι του ξεκίνησε ως κουτάβι, προορισμένο για μια εγκατάσταση που προσέφερε παρηγοριά και συναισθηματική υποστήριξη σε άτομα που αντιμετωπίζουν αναπηρίες

Η 4η Απριλίου καθιερώθηκες το 2010 ως Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας. H συγκεκριμένη μέρα επιλέχθηκε αφού χρονικά είναι ακριβώς στο μέσο της 4ης Οκτωβρίου, που γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και είναι ευκολομνημόνευτη ημερομηνία (4/4).

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΚΛΙΚ FM, σε συνεργασία με την Avant-Garde, θέλησαν να μας γνωρίσουν μερικά από τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο 2nd Chance Dogs, με την ελπίδα να υιοθετηθούν από μια οικογένεια που πραγματικά θα τους δώσει την αγάπη και τη φροντίδα του χρειάζονται. 

 

O Δημήτρης Τεμερτζιόγλης και η Μαρία Χρίστου Πιερίδη, το αγαπημένο δίδυμο του ΚΛΙΚ FM που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά 17:00 με 19:00 μας γνωρίζουν τον Bari που ψάχνει τη δικιά του οικογένεια. 

 

 

Αν θες κι εσύ να υιοθετήσεις ένα σκύλο, μπορείς να επικοινωνήσεις με το  2nd Chance Dogs ή με οποιοδήποτε άλλη φιλοζωική οργάνωση.

Στήριξε την προσπάθεια για υιοθεσία και όχι αγορά ενός σκύλου. Μην συμμετέχεις στο πρόβλημα – Υιοθέτησε και αγάπησε αληθινά.

Η αγάπη άλλωστε που θα σου δώσει θα είναι σίγουρα περισσότερη από τα όσα εσύ θα του προσφέρεις. 

 

Την καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων, φέρνει κοντά σας το κατάστημα Pets with Benefits. 

Loader