Η πρώτη γιαγιά στον κόσμο που παίζει volley σε πρώτη κατηγορία είναι Κύπρια

Η πρώτη γιαγιά στον κόσμο που παίζει volley σε πρώτη κατηγορία είναι Κύπρια

Πρόταση για να μπει στο Ρεκόρ Guinness

Η Σάντρα Παύλου στα 45 της χρόνια, είναι η πρώτη γιαγιά στον κόσμο που έπαιζε ως αρχηγός πρωταθλήτριας ομάδας πρώτης κατηγορίας στο volleyball.

Στα 36 χρόνια πορείας της στα γήπεδα έχει κερδίσει πολλά μετάλλια, πρωταθλήματα και χρυσά μετάλλια με την Εθνική ομάδα Volley της Κύπρου. 

Φέτος, γιαγιά πλέον του μικρού Christian, πήρε την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται. Για όλα αυτά μίλησε αποκλειστικά στο MyLife και στη δημοσιογράφο Ζώη Αυγουστή. 

Σάντρα μου, φέτος αποφάσισες να σταματήσεις το volley μετά από 36 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον αθλητισμό, παρόλο που η ομάδα σου ήθελε να συνεχίσει για ακόμη μια αγωνιστική. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση; 

Πάντα και παντού υπάρχει αρχή και τέλος. Νομίζω ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον αγωνιστικό χώρο του volleyball. Έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια μέσα στα γήπεδα, έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές με πολλές επιτυχίες, με πολλή σκληρή δουλειά, καθημερινές προπονήσεις, πολλά παιχνίδια. Έχω κάνει πολλούς φίλους και έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους μέσων του volley. Στα 45 μου νομίζω ότι φεύγω γεμάτη και ανοίγω το δρόμο για τη νεολαία. 

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ 

Loader