Το «Κάρμα», το κάρμα της κυπριακής κοινωνίας και του Τάσου Τρύφωνος

Το «Κάρμα», το κάρμα της κυπριακής κοινωνίας και του Τάσου Τρύφωνος

Μια συζήτηση με την Χριστιάνα Αρτεμίου

Η Χριστιάνα Αρτεμίου, αγαπημένη στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό -και όχι μόνο- της Κύπρου, μιλάει στην εκπομπή «Woman to Woman» της Digital, για την εβδομαδιαία σειρά «Κάρμα» που αγκαλιάστηκε από πολλούς αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις από αρκετούς.

Αναφέρεται στις απειλές και σοβαρό εκφοβισμό που η ίδια δέχθηκε λόγω της σειράς η οποία παρουσιάζει πραγματικά εγκλήματα που έγιναν στην Κύπρο, μερικά από τα οποία ήταν πολύ πιο βάναυσα από όσο παρουσιάζονται στο «Κάρμα».  

Η ίδια όπως λέει, δέχεται συχνά μηνύματα και τηλεφωνήματα, ακόμη και από εμπλεκόμενους οι οποίοι θέλουν να μοιραστούν μαζί της το τι πραγματικά συνέβη σε κάποιες υποθέσεις ή που της ζητούν να μην «αγγίξει» κάποιες ιστορίες.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος, αποκαλύπτει πολλά, ανάμεσα στα οποία και το γιατί πολύ συχνά δέχεται άρνηση από κληρικούς όταν τους ζητάει να γίνουν γυρίσματα μέσα σε εκκλησίες, το λόγο που πήρε ξένο αμάξι του οποίου βρήκε το παράθυρο ανοιχτό και ενώ μέσα βρισκόταν ακόμη και η τσάντα του ιδιοκτήτη με το πορτοφόλι του, καθώς και το λόγο που ένιωθε ενοχές κάποια στιγμή.

Η Χριστιάνα Αρτεμίου, εξηγεί γιατί δεν πιστεύει πλέον στα «αγγελικά πρόσωπα», ποιο είναι το μοναδικό κακό που της έκανε το «Κάρμα», γιατί δεν δίνει ρόλο στο ραδιοφωνικό της δίδυμο Τάσο Τρύφωνος ενώ εκείνος της το ζητάει. 

Σχολιάζει την κυπριακή κοινωνία και το λόγο που άφησε τον εαυτό της να «μεγαλώσει», για τις τύψεις που ένιωθε παλαιότερα, καθώς και το γεγονός πως πλέον δεν γελάει εύκολα, αντιθέτως, έχει μέσα της θλίψη.

Ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη

Loader