Ερωτικά active και τολμηροί οι Κύπριοι στον καιρό του κορωνοϊού

Ερωτικά active και τολμηροί οι Κύπριοι στον καιρό του κορωνοϊού

Η μεγαλύτερη παραγγελία που έγινε σε ερωτικά βοηθήματα, ήταν από ένα ζευγάρι που ξόδεψε 2000 ευρώ

Ο εγκλεισμός έχει σίγουρα τα κακά του αλλά έχει προφανώς και τα θετικά του, αφού έφερε αρκετά ζευγάρια ακόμη πιο κοντά, κάνοντας τα να εξερευνήσουν λίγο περισσότερο τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, ζώντας τες. 

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά

Οι Κύπριοι ανακάλυψαν ενδιαφέροντες τρόπους για να περάσουν τις ώρες τους αντί να τις «σκοτώσουν». «Ανάστησαν» την ερωτική τους ζωή εν καιρώ καραντίνας, βάζοντας και σε αυτήν αλατοπίπερο, όχι μόνο στις μαγειρικές τους συνταγές. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, γυναίκες και άντρες, μπήκαν σε mood «αλέγκρο» και παιχνιδιάρικο, επενδύοντας στην προσωπική τους ικανοποίηση και εκείνην του/της συντρόφου τους- όπου υπάρχει. Με λίγα λόγια, το σεξ και οι αγορές από διαδικτυακά sex shops όπως αυτό του Adults Boutique Nicosia, είχαν την τιμητική τους με μεγάλη κινητικότητα. Ο ιδιοκτήτης του φυσικού και διαδικτυακού καταστήματος, Άγγελος Μούρος, μας μιλάει για την σεξουαλική μας ζωή που καθόλου δεν «νόσησε» την περίοδο της πανδημίας. 

Ο εγκλεισμός στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού και ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος για προσωπικές απολαύσεις, αύξησε τις διαδικτυακές πωλήσεις σε ερωτικά βοηθήματα; 

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά ο κόσμος ήταν γενικότερα σε κατάσταση σοκ, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν και εξακολουθούν να υφίστανται τόσο στην Κύπρο, όσο και ανά το παγκόσμιο. Όσο περνούσε όμως ο καιρός, όλοι συνειδητοποιούσαν ότι αυτό που ζούμε θα διαρκέσει αρκετά, οπότε άρχισαν να χαλαρώνουν. Από εκεί λοιπόν που οι πωλήσεις των πρώτων ημερών του εγκλεισμού ήταν μηδαμινές, ξεκίνησαν δειλά – δειλά αλλά σταθερά, να αυξάνονται αρκετά.

gsgsgsgs

Οι Κύπριοι, παραμένουν σταθεροί στις προτιμήσεις τους όσον αφορά στα ερωτικά «παιχνίδια» που χρησιμοποιούν ή είναι τολμηροί και αρέσκονται στην ποικιλία και τον πειραματισμό;

Θεωρώ ότι οι Κύπριοι είναι όπως ο περισσότερος κόσμος στις προτιμήσεις τους. Σταθερός. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και μία μερίδα ανθρώπων που σίγουρα θα έλεγα ότι είναι αρκετά πιο τολμηροί και πειραματίζονται.

gfhgf

Αυτό το διάστημα, ποια είδη τα οποία πωλείται, έχουν μεγαλύτερη ζήτηση;

Αυτό τον καιρό τη μεγαλύτερη ζήτηση έχουν τα παιχνίδια για ζευγάρια (couples sex toys), αφού περνούν περισσότερο χρόνο μαζί στο σπίτι, έχοντας την ευκαιρία να επιδοθούν σε συχνότερες ερωτικές περιπτύξεις ή και νέες «εμπειρίες». Πολλές πωλήσεις γίνονται και σε σέξι ρουχισμό, καθώς και παιχνίδια που λειτουργούν με χρήση του internet. 

hgdyt

Αναφέρεστε στους on line δονητές που χρησιμοποιούν οι ερωτικοί σύντροφοι ταυτόχρονα; Στο εξωτερικό, φαίνεται ότι τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί τις ημέρες της καραντίνας, δείχνουν μεγάλη προτίμηση σε αυτούς.  

Ακριβώς. Η ύπαρξη και χρησιμότητα αυτού του είδους βοηθημάτων, έγινε ακόμη πιο γνωστή τώρα, με την καραντίνα. Άρχισαν λοιπόν και οι Κύπριοι σιγά σιγά να μαθαίνουν για αυτό τον τρόπο ευχαρίστησης και να τον δοκιμάζουν ολοένα και περισσότεροι. Αξίζει να πούμε ότι υπάρχουν πολλά sex toys που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ζευγάρια – καθένας από σπίτι του- που δεν μένουν μαζί και τα οποία, θα κάνουν την κοινή ερωτική τους ζωή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ακόμη και στον καιρό του αυτοπεριορισμού. 

ghyt

Εν καιρώ πανδημίας, έχετε ξεπουλήσει σε κάποιο sex toy λόγω της μεγάλης ζήτησης;

Οι προτιμήσεις του κόσμου ποικίλουν. Κανείς δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο και αυτό ισχύει ακόμη και στο σεξ. Ακριβώς για αυτό, εμείς προσπαθούμε μέσω του αντιπροσώπου μας στη Λεμεσό, να μην έχουμε ποτέ ελλείψεις, ακόμη ούτε και τώρα που ειδικότερα κάποια βοηθήματα έχουν μεγάλη ζήτηση. 

yu5i

Με ποιο τρόπο μπορεί κάποιο άτομο ή ζευγάρι να κάνει την ορθή επιλογή που να προσαρμόζεται στις δικές του «ανάγκες»; Τι πρέπει να προσέξει ή σκεφτεί πριν προχωρήσει σε αγορά;

Το σημαντικότερο για να το πετύχει, είναι να εισέλθει στον χώρο μας ή στο διαδικτυακό μας κατάστημα χωρίς ταμπού, ντροπή  ή άγχος. Για να έχει καλύτερη εικόνα των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν, είναι χρήσιμο να μας κάνει χωρίς ενδοιασμούς τις ερωτήσεις που θέλει. Από τη μεριά μας και βάσει της εμπειρίας μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε ο πελάτης να φύγει ευχαριστημένος και χωρίς αναπάντητες απορίες. 

gfjhtry

Ποιά δύο – τρία προϊόντα θα μας προτείνατε να «ελέγξουμε» στην ιστοσελίδα σας επειδή αξίζουν σίγουρα τον «κόπο»;

Αυτό είναι κάτι δύσκολο για να απαντηθεί λόγω της πάρα πολύ μεγάλης γκάμας που υπάρχει στο κατάστημά μας, καθώς και των νέων προϊόντων που συνεχώς παραλαμβάνουμε. Μία ματιά στην ιστοσελίδα μας, είμαι βέβαιος ότι θα σας πείσει για αυτά που λέω. 

Hvcj

Συνήθως περισσότερες αγορές κάνουν οι singles ή οι δεσμευμένοι; Γυναίκες ή άντρες;

Η αλήθεια είναι ότι οι πλείστες αγορές γίνονται από single κοπέλες διαφόρων ηλικιών, έστω και αν κάποιος θα πίστευε ότι συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή ότι οι συχνότεροι αγοραστές θα ήταν άντρες. Όταν όμως αφορά σε ζευγάρια, τις περισσότερες αγορές τις κάνει συνήθως ο άντρας σύντροφος.

gsgsgsgs

Πόσα περίπου ξοδεύουν οι Κύπριοι στην «ηδονή» τους και κατά πόσο έχουν μηνιαίο προϋπολογισμό για παρόμοιες αγορές;

Αυτό, επίσης δεν είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ο προϋπολογισμός κάθε πελάτη είναι διαφορετικός, ανάλογα και με την οικονομική του κατάσταση πολλές φορές. Εμείς, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους, διότι διαθέτουμε προϊόντα από 10 ευρώ, μέχρι και 500 ευρώ.

Gcb

Ποια η μεγαλύτερη παραγγελία που είχατε ποτέ;

Η μεγαλύτερη παραγγελία που έγινε ήταν από ένα ζευγάρι που ξόδεψε 2000 ευρώ. Η αγορά αυτή, έγινε στα πλαίσια ενός καλοκαιρινού πάρτι που θα γινόταν.

gsgsgsgs

Η παράδοση γίνεται στο σπίτι και με πλήρη εχεμύθεια ώστε να μην μπορεί κάποιος -για παράδειγμα περίεργος γείτονας- να αντιληφθεί τι έχεις αγοράσει και από πού;

Σαφώς. Οι παραδόσεις γίνονται με πλήρη εχεμύθεια, χωρίς να υπάρχουν λογότυπα επάνω στις τσάντες ή στο μεταφορικό μέσο του courier με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Δεν υπάρχει πουθενά, οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί σήμα κατατεθέν του καταστήματός μας ή του περιεχομένου του παραδοτέου κουτιού. Βεβαίως, η παραλαβή θα μπορούσε να γίνει και από το κατάστημα εάν κάποιος το επιθυμεί. Από την ερχόμενη Δευτέρα μάλιστα, 04 Μαΐου, με την πρώτη άρση περιοριστικών μέτρων, το Adults Boutique Nicosia θα λειτουργεί πλέον και κανονικά πάλι, συνεπώς οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να έρθει στον χώρο μας για να κάνει τις αγορές του. Εδώ, θα ήθελα να τονίσω ότι στο κατάστημά μας θα συνεχίσουν να τηρούνται όπως και πριν, όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης και κανόνες υγιεινής. 

 Πληροφορίες: adultsloveboutiquenicosia.com και facebook

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 7000 7420

Διεύθυνση: 333 Σπύρου Κυπριανού, Στρόβολος, 2052, Λευκωσία

rtherthr

Loader