H Ειρήνη νιώθει τυχερή που έρχεται σε επαφή με εφήβους

H Ειρήνη νιώθει τυχερή που έρχεται σε επαφή με εφήβους

Με αφορμή τις φετινές δράσεις στις Αποθήκες του ΘΟΚ, Digital Agenda με την ηθοποιό και επιμελήτρια του προγράμματος, Ειρήνη Ανδρέου

Μία σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιείται και φέτος στο Θέατρο Αποθήκες του ΘΟΚ υπό την γενική επιμέλεια των ηθοποιών Ειρήνης Ανδρέου, Γιάννη Καραούλη και Ελένης Μολέσκη.

Υπό τον γενικό τίτλο «Νέ@ σε έρημο νησί», οι φετινές Δράσεις έχουν στο επίκεντρό τους και φέτος, όπως και πέρσι, τα άτομα που βρίσκονται σε εφηβική ηλικία.

Εκ μέρους της ομάδας, η Ειρήνη Ανδρέου μάς επισκέφτηκε τις προάλλες στο στούντιο της Digital και μας μίλησε για το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων, συζητάμε για την επιλογή του παπακίου στον τίτλο των Δράσεων, για τις δύο μεγάλες θεατρικές παραγωγές της σεζόν, για τις πολυποίκιλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που τρέχουν παράλληλα με τις παραστάσεις αλλά και για το πώς είναι να απευθύνεσαι σε σημερινούς εφήβους.

Digital Agenda με Ειρήνη Ανδρέου:

Υπενθυμίζεται πως αυτή την περίοδο συνεχίζονται στο Θέατρο Αποθήκες οι παραστάσεις του έργου Τέρας σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου ενώ από τον Ιανουάριο αναμένεται να αρχίσουν και οι παραστάσεις του έργου Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραούλη.

Εκπαιδευτικές εκθέσεις, ανοιχτές συζητήσεις, κινηματογραφικές προβολές, φιλοξενίες, εργαστήρια και σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης, μάσκας, θεάτρου-ντοκουμέντο, κινηματογράφου και μουσικής είναι μόνο μερικές από τις παράλληλες Δράσεις.

Για το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα των Δράσεων.

fasfafaffaf

Διαδικτυακός χορηγός AVANT GARDE

Loader