Η Χριστιάνα Αρτεμίου με 4 ποτηράκια κουμανταρία αποκαλύπτει μέχρι και τα χρέη της

Η Χριστιάνα Αρτεμίου με 4 ποτηράκια κουμανταρία αποκαλύπτει μέχρι και τα χρέη της

Πιες & Πες: Κάθε Παρασκευή, τα πίνουμε και τα λέμε στην AVANT GARDE

Η Ηθοποιός, Σεναριογράφος και Ραδιοφωνική Παραγωγός, Χριστιάνα Αρτεμίου, απαντάει με τη σειρά της σε ένα ερωτηματολόγιο με σταθερές ερωτήσεις. Ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο καλείται κάθε βδομάδα να συμμετάσχει ένας νέος συνεντευξιαζόμενος που προτείνεται από τον προηγούμενο. 

Η Χριστιάνα Αρτεμίου που αποδέχθηκε την πρόκληση – πρόσκληση του Ηρόδοτου Μιλτιάδους ο οποίος φιλοξενήθηκε την περασμένη βδομάδα στη στήλη «Πιες & Πες», συνεχίζει το «Bucket Challenge» συνεντεύξεων μάς στην Avant Garde. Μας αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα πως τα μεγαλύτερά της μυστικά είναι συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα οποία, κατευνάζει μυστικά και μοναχικά μέχρι να εξαφανιστούν.  Ο λόγος που ζητάει συγγνώμη από τη γιαγιά της και το σ΄αγαπώ στη μαμά της, κα Μυρούλλα.

Έχω μπροστά μου το φλιτζάνι του καφέ σου. Πως τον πίνεις;

Κυπριακό, σκέτο, πάντα.

Που βρισκόμαστε ιδανικά όταν πίνεις τον καφέ σου;

Κάπου με πολλά πολλά δέντρα, γρασίδι και λουλούδια σε αυτοσχέδιες γλάστρες. Και γάτες να πηγαινοέρχονται ανάμεσα μας.

Σκέψου πως γνωρίζω να διαβάζω το φλιτζάνι. Τι θα ήθελες να δω μέσα;

Ακριβώς την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, αλλά 10 χρόνια μετά. Απίστευτο το πόσο αλλάζουν τα σκηνικά γύρω μας κάθε δεκαετία...

Ένα ποτήρι νερό είθισται. Λένε πως αν πιεις από το ποτήρι κάποιου, μαθαίνεις τα μυστικά του. Εάν έπινα πριν 10 χρόνια από το δικό σου, ποιο μυστικό θα ανακάλυπτα, που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει εάν μάθω;

Ερωτικές «αμαρτίες» που κάποτε θα ντρεπόμουνα να ξεστομίσω...

554566776

Εάν πιω σήμερα από το ποτήρι σου; Έχεις πολλά μυστικά που δεν θα ήθελες να μάθουμε; Συνήθως τα μοιράζεσαι με κάποιον;

Τα μεγαλύτερα μου μυστικά, είναι ίσως συναισθήματα που δεν εκφράζω σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές. Καμιά φορά, αυτά είναι συναισθήματα θυμού και αγανάκτησης, τα οποία κατευνάζω μυστικά και μοναχικά μέχρι να εξαφανιστούν.

Περνάμε σε αλκοόλ. Τι περιέχει το ποτήρι σου, τι ώρα είναι και σε ποιο σκηνικό;

Δεν είμαι φίλη του αλκοόλ πλέον, δεν μου αρέσει, το αποφεύγω. Αν θα πίναμε όμως κάτι, θα διάλεγα κουμανταρία, με πλάτερ τυριών, σε ένα παραλιακό μικρό καφενεδάκι να βλέπαμε τη δύση του ηλίου, με έντεχνη μουσική.

Στην υγειά ποιου θα ήθελες να πιούμε;

Της ζωής που είναι σύντομη, καθώς και των επιλογών μας που μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα.

Πόσα ποτήρια ήπιαμε τώρα ώστε να είσαι έτοιμη για μια αποκάλυψη; 

Τέσσερα ποτηράκια κουμανταρία και είμαι έτοιμη να σου πω μέχρι και τα χρέη μου.

545456567767

Η ώρα της αποκάλυψης λοιπόν. Τι θα μοιραστείς μαζί μας;

Την αλήθεια για όλα τα ψέματα που είπα στη ζωή μου...

Εάν μεθούσες, σε ποιον θα αισθανόσουν την ανάγκη να ζητήσεις μια συγγνώμη και γιατί, και σε ποιον θα ήθελες να πεις σ’ αγαπώ;

Συγγνώμη θα ζητούσα από τη γιαγιά μου, γιατί δεν κατάφερα να εκπληρώσω μια υπόσχεση που της είχα δώσει...και σ’αγαπώ, θα έλεγα στη μητέρα μου για όλες εκείνες τις στιγμές που ξεπέρασε εαυτόν, για να ικανοποιήσει τις δικές μου επιθυμίες.

34341212
H Xριστιάνα με τη μαμά της, κα Μυρούλλα Αρτεμίου.

Τη σκυτάλη για να απαντήσεις σε αυτό το ερωτηματολόγιο σου έχει παραχωρήσει o Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο οποίος θέλει να σε ρωτήσει: «Κάρμα φυγείν αδύνατον;»

Τον ευχαριστώ τον Ηρόδοτο και τον αγαπώ! Το Κάρμα μας πιστεύω το φτιάχνουμε εμείς, καθώς αυτά που πράττουμε, αυτά που επιλέγουμε και το είδος της ενέργειας που διοχετεύουμε, μας επιστρέφονται σαν μπούμερανγκ και… συνήθως, μας χτυπούν κατακέφαλα.  

Ποιο δημόσιο πρόσωπο θα ήθελες να απαντήσει στη συνέχεια αυτό το ερωτηματολόγιο και ποια άλλη δική σου απορία θα ήθελες να σου λύσει επί τη ευκαιρία;

Προκαλώ τη Λουκία Μουσουλιώτη να απαντήσει αυτό το ερωτηματολόγιο, με την απορία: “Το Κλάμα τελικά βγήκε από τον Παράδεισο;” 

Loader