"Η NAGA είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη fintech εταιρεία, που έχει ως στόχο να ανοίξει προς όλους τις πόρτες της οικονομικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας"

"Η NAGA είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη fintech εταιρεία, που έχει ως στόχο να ανοίξει προς όλους τις πόρτες της οικονομικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας"

Η Terezia Strunakova, Head of Operations της NAGA, μας συστήνει την εταιρεία που ενοποιεί τον κόσμο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και της χρηματοδότησης

Η ΝAGA απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από μια ποικιλία εργαλείων που καταρρίπτουν τα μέχρι πρότινος στερεότυπα της αγοράς. Kαι η πλέον κατάλληλη για να μας εξηγήσει τι είναι αυτό που κάνει αυτή τη fintech εταιρεία να ξεχωρίζει, είναι φυσικά η Head of Operations της.

Της Κωνσταντίνας Γεωργίου 

 

Πώς θα μας συστήνατε την εταιρεία Naga; 

Η NAGA είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη fintech εταιρεία, που έχει ως στόχο να ανοίξει προς όλους τις πόρτες της οικονομικής ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Απαλλάσει το κοινό από τις πολύπλοκες και δύσκολες διαδικασίες χρηματοδότησης και συναλλαγής, απλοποιώντας την πράξη της επένδυσης μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας της. Η εταιρεία ενοποιεί τον κόσμο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και της χρηματοδότησης, ενώ απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από μια ποικιλία εργαλείων που καταρρίπτουν τα μέχρι πρότινος στερεότυπα της αγοράς. Πιστεύουμε ότι η γνώση δίνει στους ανθρώπους δύναμη και ελευθερία, επομένως η NAGA παρέχει στους χρήστες της πρόσβαση σε εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας σχετικά με τις συναλλαγές με τους χρηματοοικονομικούς χρήστες.

Ποια είναι η ιδεολογία της NAGA; 

Στη NAGA πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν εύκολη, γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Ο στόχος, που γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας, είναι το πιο ισχυρό super app για επενδύσεις και τραπεζικές συναλλαγές. Επικεντρωθήκαμε στο να παρέχουμε στο κοινό μας τα καλύτερα εργαλεία, καθώς και την κατάλληλη εκπαίδευση, με σκοπό να αξιοποιηθούν οι επενδύσεις της στο έπακρο. 

naga

Σε ποιο κοινό απευθύνεται η NAGA; 

Το κοινό της NAGA χρησιμοποιεί τα social media σε καθημερινή βάση και γνωρίζει τη δυναμική τους. Εκτιμά την ευκολία της χρήσης των σύγχρονων διαδικτυακών καναλιών για τις καθημερινές του εργασίες και ως εκ  τούτου απολαμβάνει να ανακαλύπτει και να χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Οι περισσότεροι από τους χρήστες της NAGA είναι αρχάριοι traders, οι οποίοι αναζητούν μια απλή πλατφόρμα που θα τους επιτρέψει να εμπορεύονται μετοχές, να αγοράζουν κρυπτογραφημένα νομίσματα ή απλώς να μάθουν περισσότερα για τις συναλλαγές σε χρηματοπιστωτικές αγορές.

Τι διαφοροποιεί τη NAGA σε σχέση με άλλες εταιρείες στην Κύπρο και κατά επέκταση την κάνει να ξεχωρίζει; 

Η NAGA δεν έχει απλώς τον ρόλο του μεσολαβητή. Είναι μια FinTech εταιρεία, με έμφαση στην τεχνολογία! Πρόκειται για μια μοναδική πλατφόρμα Social Trading, που ενέπνευσε μια κοινότητα επενδυτών που μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον, δημιουργώντας ένα κοινωνικό δίκτυο συναλλαγών. Αυτό αποτελείται από κορυφαίους ηγέτες (που ανταγωνίζονται για τη θέση τους σε ένα Leaderboard) και γενικώς ανθρώπους που επωφελούνται από την εμπειρία και τη γνώση έμπειρων επενδυτών.

naga

 

Loader