Η Πενέλοπε έγραψε το πρώτο της βιβλίο και μας το παρουσιάζει

Η Πενέλοπε έγραψε το πρώτο της βιβλίο και μας το παρουσιάζει

Με πλούσια, πολύχρωμη εικονογράφηση και ξεκάθαρο οικολογικό μήνυμα, το παιδικό βιβλίο «Η Καρολίνα τρώει τις εποχές» κυκλοφόρησε εντός Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις ΑΣΤΑΜΑΝ

Βασικό ερέθισμα για το βιβλίο υπήρξαν οι βόλτες που έκανε η νεαρή μητέρα κάθε Σάββατο στη λαϊκή αγορά με την τρίχρονη σήμερα κόρη της, Καρολίνα.

Η νεαρή μητέρα και αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, με βάση της τη Λεμεσό, Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, εξέδωσε πριν από λίγες μέρες το πρώτο της βιβλίο και την καλέσαμε στο στούντιο της Digital να μας το παρουσιάσει.

Βασικό ερέθισμα για το παιδικό βιβλίο «Η Καρολίνα τρώει τις εποχές» υπήρξαν οι βόλτες που έκανε η νεαρή μητέρα κάθε Σάββατο στη λαϊκή αγορά με την τρίχρονη, σήμερα, κόρη της, Καρολίνα.

Στο βιβλίο, η μικρή Καρολίνα περιγράφει τις βόλτες που κάνει κάθε Σάββατο πρωί στην υπαίθρια αγορά.  Όπως αλλάζουν οι εποχές, αλλάζει και η ποικιλία των λαχταριστών λαχανικών και ζουμερών φρούτων που η μικρή Καρολίνα παίρνει μαζί της στο σπίτι. Το κοριτσάκι χρησιμοποιεί κάθε φορά την ίδια τσάντα για τα ψώνια της και κουβαλάει πάντα μαζί της το παγουράκι της.

Με πλούσια, πολύχρωμη εικονογράφηση και ξεκάθαρο οικολογικό μήνυμα, το βιβλίο, που μπορεί να αποδεχθεί ωφέλιμο για παιδάκια από 0 έως 6 ετών, έχει εκτυπωθεί σε 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο ΑΣΤΑΜΑΝ, Digital Agenda στο βίντεο που ακολουθεί με Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα:

 

Εκδοτικος οίκος ΑΣΤΑΜΑΝ

Συγγραφέας: Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα

Εικονογράφηση: Χρύσω Χαραλάμπους (Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου, Ελλάδα 2020)

Σελιδοποίηση: Μύρια Κονναρή

Εκδόσεις ΑΣΤΑΜΑΝ

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για αγορά στο: www.karolinabookseries.com  με δωρεάν αποστολή.

Διαθέτει επιπλέον σελίδες στο facebook και στο instagram

φαφφα

γαγαγ

Loader