Ilona Garamvolgyi: Το προσωπικό story και το success story της

Ilona Garamvolgyi: Το προσωπικό story και το success story της

«Μπορείς να με λες και GRÜNFELD» μου είπε ξεκινώντας η συζήτηση

Η Ilona Garamvolgyi, είναι η makeup artist που oι γυναίκες παρακαλάμε να μας «πιάσει» στα χέρια της.

Η Ilona Garamvolgyi, γνωστή makeup artist του νησιού και επιτυχημένη επιχειρηματίας, στο πλαίσιο της εκπομπής «Woman to Woman», μιλάει για την οικογένειά της, το οικογενειακό επίθετο που αναγκάστηκαν να αποποιηθούν λόγω Εβραϊκής καταγωγής, τον Γερμανό που έσωσε τον παππού της. 

Αναφέρεται στη γιαγιά της που την έμαθε να είναι πάντοτε περιποιημένη διότι όπως της έλεγε πάντοτε «Ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα συναντήσεις στο δρόμο σου», καθώς και στην εμπειρία της ως μακιγιέζ σε ερωτικές ταινίες, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θεολόγος. 

Αποκαλύπτει ανάμεσα σε άλλα, πως δεν θα ξαναπαντρευόταν αν της δινόταν η ευκαιρία να διαγράψει ένα λάθος του παρελθόντος, ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο για να τελειώσει τη Νομική που παράτησε μετά τον πρώτο χρόνο σπουδών, καθώς και το πώς έμαθε να μιλάει κυπριακά παρακολουθώντας «Βουράτε Γειτόνοι».

5689995
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη

Η Ilona, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, περιγράφει περιστατικά με Κύπριους αλλά και ομοεθνείς της, όπως εκείνο που την έκανε να πει «Δεν τους θέλω τους Ούγγρους με τίποτα». Εξομολογείται τι ήταν εκείνο που δεν μπορούσε καθόλου να καταλάβει και αποδεχτεί όταν πρωτοήρθε στο νησί. 

Σχολιάζει κάτι που για χρόνια αγνοούσε ο σύζυγος της Τιάγκο αφού δεν του το είχε αποκαλύψει ποτέ, τόσα χρόνια που είναι μαζί ως ζευγάρι, μιλάει για τις «χαμένες» εγκυμοσύνες, το προσωπικό της story αλλά και το success story της. 

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη στο «Woman to Woman», που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20:35, από το Digital tv.

Loader