Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Πίνει στην υγειά όλων όσοι ήρθαν για να μείνουν και σε όσων έφυγαν πριν γίνουν

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Πίνει στην υγειά όλων όσοι ήρθαν για να μείνουν και σε όσων έφυγαν πριν γίνουν

Πιες & Πες: Κάθε βδομάδα τα πίνουμε και τα λέμε στην AVANT GARDE

Ο Ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους, απαντάει με τη σειρά του σε ένα ερωτηματολόγιο με σταθερές ερωτήσεις. Ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο καλείται κάθε βδομάδα να συμμετάσχει ένας νέος συνεντευξιαζόμενος που προτείνεται από τον προηγούμενο. 

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους που αποδέχθηκε την πρόκληση – πρόσκληση του Παναγιώτη Κυριάκου ο οποίος φιλοξενήθηκε την περασμένη βδομάδα στη στήλη «Πιες & Πες», συνεχίζει το «Bucket Challenge» συνεντεύξεων μάς στην Avant Garde. Μας αποκαλύπτει πως δεν είναι καθόλου μυστικοπαθής, είναι όμως εσωστρεφής. Ζητάει συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσε όταν ήταν νηφάλιος, καθώς και από εκείνους στους οποίου είπε «σ' αγαπώ» όταν ήταν μεθυσμένος.

Έχω μπροστά μου το φλιτζάνι του καφέ σου. Πως τον πίνεις;

Α ωραία ξεκινάς. Καταρχάς πίνω 4-5 την ημέρα. Αμερικάνο, ζεστό, μέτριο, η απάντηση στην ερώτηση σου. Επίσης, διπλό εσπρέσο ανά διαστήματα, όπως επίσης και γαλλικό. Πάντα μέτριους εννοείται.

Που βρισκόμαστε ιδανικά όταν πίνεις τον καφέ σου;

Αν είναι ο γαλλικός, τότε στον καναπέ μου. Τον Αμερικάνο, σε κάποιο καφέ με πολυθρόνες. Το διπλό στο αυτοκίνητο ενδιάμεσα προβών, παραστάσεων, γυρισμάτων και live εμφανίσεων.

Σκέψου πως γνωρίζω να διαβάζω το φλιτζάνι. Τι θα ήθελες να δω μέσα;

Αν ξέρεις να διαβάζεις τον καφέ, please κράτα το για σένα. Δεν θέλω να ξέρω απολύτως τίποτε. Αν είναι για καλό όμως, δώσε ένα hint. Ως δαμέ.

Ένα ποτήρι νερό είθισται. Λένε πως αν πιεις από το ποτήρι κάποιου, μαθαίνεις τα μυστικά του. Εάν έπινα πριν 10 χρόνια από το δικό σου, ποιο μυστικό θα ανακάλυπτα, που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει εάν μάθω;

Δεν είχα μυστικά, ούτε είμαι μυστικοπαθής. Εσωστρεφή θα μπορούσες να με πεις. Κάποιες σκέψεις τις κρατάω επτασφράγιστες. Αλλά και να μάθει κάτι κάποιος για μένα, δεν έχω θέμα. Έτσι κι αλλιώς είμαι ανοιχτό βιβλίο.

32334434343

Εάν πιω σήμερα από το ποτήρι σου; Έχεις πολλά μυστικά που δεν θα ήθελες να μάθουμε; Συνήθως τα μοιράζεσαι με κάποιον;

Να μην πιεις, εχουμε κόρωνο!

Περνάμε σε αλκοόλ. Τι περιέχει το ποτήρι σου, τι ώρα είναι και σε ποιο σκηνικό;

Κουμανταρία, αργά το βράδυ, μπροστά από ένα τζάκι σε σπίτι στο βουνό. Τι άλλο να θέλω;

Στην υγειά ποιου θα ήθελες να πιούμε;

Σε όσους ήρθαν για να μείνουν, και σε όσους έφυγαν πριν γίνουν.

Πόσα ποτήρια ήπιαμε τώρα ώστε να είσαι έτοιμος για μια αποκάλυψη;

Εεεεεε, ήβρες τον άνθρωπο. Δύο, άντε τρία το πολύ. Με ελέγχω. Με τρομάζουν οι αποκαλύψεις.

98786

Η ώρα της αποκάλυψης λοιπόν. Τι θα μοιραστείς μαζί μας;

Λοιπόν...(ήχος ντραμς)... Όλα... είναι...στο μυαλό.

Εάν μεθούσες, σε ποιον θα αισθανόσουν την ανάγκη να ζητήσεις μια συγγνώμη και γιατί, και σε ποιον θα ήθελες να πεις Σ’ αγαπώ;

Σε όσους πλήγωσα όταν ήμουν νηφάλιος. Και σε όσους είπα "σ 'αγαπώ" όταν ήμουν μεθυσμένος. Απολογούμαι και για τις δύο περιπτώσεις. Ήταν λάθος μου.

Την σκυτάλη για να απαντήσεις σε αυτό το ερωτηματολόγιο σου έχει παραχωρήσει o Παναγιώτης Κυριάκου, ο οποίος θέλει να σε ρωτήσει: «Ρε… γιατί είμαστε φίλοι;»

Εν είμαστε. Bye.

Ποιο δημόσιο πρόσωπο θα ήθελες να απαντήσει στη συνέχεια αυτό το ερωτηματολόγιο και ποια άλλη δική σου απορία θα ήθελες να σου λύσει επί τη ευκαιρία;

Η Χριστιάνα Αρτεμίου. Ερώτηση:" Κάρμα φυγείν αδύνατον;"

Loader