Μάριος Γεωργίου - Ηλίας Γεωργίου: Οι δύο Κύπριοι κορυφαίοι αθλητές σε ένα ανατρεπτικό vodcast (Bίντεο)

Μάριος Γεωργίου - Ηλίας Γεωργίου: Οι δύο Κύπριοι κορυφαίοι αθλητές σε ένα ανατρεπτικό vodcast (Bίντεο)

O Nικόλας Χρίστου και ο Μάρκος Μαρκίδης τούς υποδέχονται στο στούντιο της Digital TV σε μια ανθρώπινη κουβέντα, από δύο νέους που έχουν μάθει να αγωνίζονται στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα

Τι σχέση έχει ένας κλινικός ψυχολόγος, ένας οικονομολόγος με τον Λουτσιάνο, ένα ψάρι-μονομάχο; Αυτό θα το μάθεις στο πιο ανατρεπτικό mini series vodcast, με τον Μάρκο Μαρκίδη και τον Νικόλα Χρίστου, με το πρώτο επεισόδιο να είναι διαθέσιμο από σήμερα στην πλατφόρμα της Digital TV.

Ο Νικόλας Xρίστου και ο Μάρκος Μαρκίδης υποδέχονται στο στούντιο δύο κορυφαίους Κύπριους πρωταθλητές, τους Μάριο Γεωργίου και Ηλία Γεωργίου, σε μια συζήτηση που τα έχει όλα. Όλα φυσικά περιστρέφονται γύρω από από τον Λουτσιάνο, το ψάρι μονομάχο, που συμβολίζει την πορεία της ζωής και τον αέναο αγώνα, κάτι που τόσο ο Μάριος όσο και ο Ηλίας έχουν κάνει καθημερινό βίωμα. 

Οι δύο τούς γυρνάνε πίσω τον χρόνο, μιλάνε για το ξεκίνημά τους στον χώρο του αθλητισμού, την πειθαρχία που είναι απαραίτητη στον πρωταθλητισμό, τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, αλλά και την αγάπη τους γι' αυτό που κάνουν. 

Δες στο βίντεο που ακολουθεί την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή τους 

 

 

 

 

Loader