Το Moondog’s γιορτάζει φέτος 10 χρόνια ζωής (Βίντεο)

Το Moondog’s γιορτάζει φέτος 10 χρόνια ζωής (Βίντεο)

Ο Μάριος Κυπριανού, η ψυχή του Moondog’s, μιλά στην Avant Garde για το χθες, το σήμερα και το αύριο του πολυβραβευμένου και δημοφιλούς εστιατορίου της Λευκωσίας

10 χρόνια πριν, στις 26 Νοεμβρίου 2013 ένα νέο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του στην οδό Μυκηνών στην καρδιά της Λευκωσίας. Ένας χώρος που με τη λειτουργία του προκάλεσε αίσθηση στον εστιατορικό χάρτη της πρωτεύουσας αφού κατάφερε να γίνει το αγαπημένο μας στέκι για καλό μπέργκερ, μπίρα και sports.

Μέσα σε μία δημιουργική δεκαετία, το Moondog’s ταυτίστηκε με την καλή μπίρα, απέκτησε το δικό του online shop, εισάγει μεγάλο αριθμό από μπίρες με ετικέτες από όλο τον κόσμο, έδωσε έμαφαση στον τομέα της craft μπίρας. Μία εναλλακτική pub που έφερε ένα αέρα ανανέωσης στον τομέα της μπιραρίας στην Κύπρο αφού ένας ανδροκρατούμενος χώρος έγινε αγαπημένο σποτ και για γυναίκες καταρρίπτοντας στερεότυπα και προκαταλήψεις.

 

Το Moondog’s, ανάμεσα σ’ άλλα κατάφερε να καθιερώσει πολλούς ετήσιους θεσμούς οι οποίοι κάθε χρόνο αγκαλιάζονται από το κοινό και παράλληλα πραγματοποιεί εστησίως φιλανθρωπικές δράσεις με στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο. 

Η ψυχή του Moondog’s Μάριος Κυπριανού, έκανε ένα νοερό ταξίδι στο παρελθόν και μας αφηγήθηκε όλα όσα προηγήθηκαν της δημιουργίας του, πώς προέκυψε και τις σημαίνει το όνομα που επέλεξαν για το εστιατόριο και θυμάται όλες εκείνες τις δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ. 

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας ο Μάριος μοιράστηκε μαζί μας όλα εκείνα που ανέβασαν όλα αυτά τα χρόνια το Moondog’s στην κορυφή με πολλές σπουδαίες βραβεύσεις κάθε χρόνο και όλα εκείνα που ονειρεύεται για το μέλλον.

Ο Μάριος Κυπριανού και η ομάδα των συνεργατών του παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν και μας υπόσχονται πολλές εκπλήξεις μέσα στη χρονιά γιορτάζοντας μία συναρπαστική δεκαετία ενός ιστορικού πλέον μαγαζιού της Κύπρου.  

 

Loader