Ο Dj WLM έρχεται στο Emotions Festival

Ο Dj WLM έρχεται στο Emotions Festival

Ο WLM έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα clubs και φεστιβάλ της Αθήνας

Στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της techno του νησιού μας, Emotions, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, μεταξύ άλλων, τον Dj WLM. Ο WLM, έχοντας έδρα του την Αθήνα, είναι DJ και παραγωγός, καθώς και ενεργό μέλος της ελληνικής, ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής με διάφορα ψευδώνυμα. Έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα clubs και φεστιβάλ της Αθήνας, όπως το ADD 2018, ως Invisible People και είναι βασικό μέλος της ομάδας Overdriven. Ο WLM εστιάζει σε μουσική dance-floor, ενώ προσπαθεί πάντα να προσφέρει φρέσκια και προσωπική προσέγγιση στον ήχο του. Στα τέλη του 2020 κυκλοφόρησε το κομμάτι Vibrasphere για την Koslif Records και το 2021 το Fervent για τη Semantica Records.

Εμείς θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για τον ταλαντούχο Dj WLM και μιλήσαμε μαζί του για την techno και τη σχέση του με τη μουσική

Διάβασε Επίσης: Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο φεστιβάλ techno στην Κύπρο

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την ηλεκτρονική μουσική; Τι είναι αυτό που σου τράβηξε την προσοχή στην ηλεκτρονική μουσική και τον ήχο της;

Ξεκίνησα το 2003, την πρώτη χρονία που είχα μετακομίσει στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, ένας φίλος είχε βρει το Cubase τότε και ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε.

Για το δεύτερο κομμάτι θα πω δύο πράγματα που δεν αφορούν ξεκάθαρα τη μουσική. Αρχικά, το πόσο μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία μπορείς να δώσεις σε κάποιον με ένα πραγματικά πολύ καλό σετ ή live και επίσης η κοινότητα των ανθρώπων που δημιουργείται και μοιράζεται όλα αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες.

 

1

 

Ποιο θα έλεγες ότι είναι το πιο ικανοποιητικό κομμάτι του να είσαι Dj;

Λίγο κλισέ, αλλά μετα από ένα βράδυ που έχει περάσει πραγματικά καλά ο κόσμος, για μερικές μέρες μετά νιώθεις ότι κάπως έχεις πάρει λίγο από την ενέργεια του.

Ποια συναισθήματα σου προκαλεί η μουσική;

Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω μία ολόκληρη έκθεση, γιατί είναι πραγματικά αμέτρητα, αλλά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι η γαλήνη και ένα αίσθημα ότι τα πράγματα έχουν περισσότερο νόημα όταν βιώνεις μία πραγματικά ξεχωριστή μουσική εμπειρία.   

Έχεις επισκεφθεί ξανά την Κύπρο;

Στο μακρινό παρελθόν, αλλά για οικογενειακές διακοπές και δε θυμάμαι και πολλά, οπότε πρώτη φορά θα την ζήσω ουσιαστικά.

Διάβασε Επίσης: Η Dj Iffie έρχεται στο Emotions Festival

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι που παίζεις; 

Νομίζω αυτό που έχω παίξει περισσότερες φορές σχετικά πρόσφατα και πάντα έχει πολύ καλή αντίδραση ο κόσμος είναι το Orbe - Motor από μία περσινή συλλογή της Token Records. 

Βρείτε τον Dj WLM στο soundcloud και στη σελίδα του εδώ

Loader