Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου βγήκε από το comfort zone του

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου βγήκε από το comfort zone του

Πιες & Πες: Κάθε βδομάδα τα πίνουμε και τα λέμε στην AVANT GARDE

Ο Προπονητής Ποδοσφαίρου και Διευθυντής Διεθνούς Ακαδημίας Liverpool Κύπρου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, εγκαινιάζει μαζί μας την στήλη «Πιες & Πες», απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο με σταθερές ερωτήσεις, το οποίο θα καλείται κάθε βδομάδα να απαντήσει ένας νέος συνεντευξιαζόμενος.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Λονδίνο, τα «ήπιε και τα είπε» μαζί μας, αποκαλύπτοντας μας προσωπικές προτιμήσεις, μυστικά, και στέλνοντας «Σ΄αγαπώ» και «Συγγνώμες», καθώς πασάρει και την "μπάλα" στο άτομο από το οποίο θα ήθελε να πάρει απαντήσεις στη συνέχεια.

Έχω μπροστά μου το φλιτζάνι του καφέ σου. Πως τον πίνεις;

Σκέτο μαύρο που λέμε. Κατά προτίμηση cold Brew, κατά δεύτερη προτίμηση Freddo Espresso και τον χειμώνα, Americano. Σε ταβέρνα ή μαγειρείο κυπριακό. 

Που βρισκόμαστε ιδανικά όταν πίνεις τον καφέ σου;

Στην καφετέρια της γειτονιάς ή στη βεράντα του σπιτιού. Αν και τις παραπάνω φορές τον πίνω στο δρόμο.

Σκέψου πως γνωρίζω να διαβάζω το φλιτζάνι. Τι θα ήθελες να δω μέσα;

Πώς θα είμαι σε ένα χρόνο από σήμερα, σε 5 και σε 10 χρόνια… Όχι εμφανισιακά φυσικά, αλλά σε τί κατάσταση πνευματικά, επαγγελματικά, προσωπικά.

Ένα ποτήρι νερό είθισται. Λένε πως αν πιεις από το ποτήρι κάποιου, μαθαίνεις τα μυστικά του. Εάν έπινα πριν 10 χρόνια από το δικό σου, ποιο μυστικό θα ανακάλυπτα, που σήμερα δεν σε ενδιαφέρει εάν μάθω;

Δεν τα πάω καλά με τα μυστικά, δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που ήταν μυστικό για μένα πριν από δέκα χρόνια. 

Εάν πιω σήμερα από το ποτήρι σου; Έχεις πολλά μυστικά που δεν θα ήθελες να μάθουμε; Συνήθως τα μοιράζεσαι με κάποιον;

Ναι τα μοιράζομαι με 3-4 δικούς μου ανθρώπους, οπότε δεν είναι και ιδιαίτερα μυστικά. Η αλήθεια όμως είναι πως ούτε θεωρώ ότι έχω μεγάλα μυστικά γενικότερα ως άνθρωπος. 

Περνάμε σε αλκοόλ. Τι περιέχει το ποτήρι σου, τι ώρα είναι και σε ποιο σκηνικό;

Κρασί ή gin. Το κρασί μαζί με φαγητό, ξεκινώντας αργά απόγευμα  από λευκό, προχωρώντας σε ροζέ και κόκκινο αναλόγως μενού, άρα είτε στο σπίτι με φίλους, είτε σε κάποιο εστιατόριο. Το Gin σε έξοδο για διασκέδαση με φίλους, πάλι αργά απόγευμα σε κάποιο music event ηλεκτρονικής μουσικής ή ακόμα και στο σπίτι, πάλι με παρέα. Το φτιάχνω με διάφορα αρωματικά, κατά προτίμηση θυμάρι ή δεντρολίβανο και chillies.

66767676746
necalex911 / instagram

Στην υγειά ποιου θα ήθελες να πιούμε;

Του καλύτερού μας εαυτού, των παιδιών μου και της υγείας μας, είναι υπεραρκετό.

Πόσα ποτήρια ήπιαμε τώρα ώστε να είσαι έτοιμος για μια αποκάλυψη; 

Στο τρίτο το έχουμε…

Η ώρα της αποκάλυψης λοιπόν. Τι θα μοιραστείς μαζί μας;

Χτίζω το νέο μου εαυτό αυτή την περίοδο και παρ’ όλες τις δυσκολίες, καθώς και το ότι βγήκα εκτός της comfort zone μου σε διάφορα θέματα, το απολαμβάνω και περιμένω να φτάσω στον στόχο μου. 

Εάν μεθούσες, σε ποιον θα αισθανόσουν την ανάγκη να ζητήσεις μια συγγνώμη και γιατί, και σε ποιον θα ήθελες να πεις Σ’ αγαπώ;

Στους γονείς και τα αδέρφια μου γιατί έμεινα λίγο μακριά τους τα τελευταία χρόνια, ενώ θα ήθελα να τους πω και «Σ’ αγαπώ», γιατί το έχουν πάντα ανάγκη να το ακούσουν.

Ποιο δημόσιο άτομο θα ήθελες να απαντήσει στη συνέχεια αυτό το ερωτηματολόγιο;

 Ο Λούης Πατσαλίδης.  

Loader