Ο Σαής και ο Χαμπής πιστεύουν στο γέλιο ως αντίδοτο στη μιζέρια που ζούμε

Ο Σαής και ο Χαμπής πιστεύουν στο γέλιο ως αντίδοτο στη μιζέρια που ζούμε

Επικοινωνήσαμε μαζί τους με αφορμή το event που διοργανώνουν απόψε Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, στο καφενείο Σουβενίρ στη Λεμεσό

«Ίντα Σαής, ίντα Χαμπής, Βίοι Παράλληλοι» ονομάζεται η παράσταση που παρουσιάζεται  απόψε Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, στο καφενείο Σουβενίρ στη Λεμεσό. Με αφορμή το event επικοινωνήσαμε μαζί με τους δύο εικοσάρηδες καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.

Ποιος είναι ο Χαμπής και ποιος ο Σαής;

Ο Χαράλαμπος Δαμιανού, ή αλλιώς Χαμπής, είναι ένας καλλιτέχνης 24 χρονών ο οποίος μόλις τελείωσε τις σπουδές του στο θέατρο τζιαι αγαπά τη κωμωδία.Ο Σάββας Χρυσοστόμου, ή αλλιώς Σαής, είναι επίσης ένας καλλιτέχνης 23 χρονών που πρόσφατα τελείωσε τις μουσικές του σπουδές . Ασχολείται κυρίως με την προώθηση του κυπριακού στοιχείου μέσα απο την μουσική του και όχι μόνο.

Γιατί να έρθουμε την Τετάρτη στο Σουβενίρ;

Οι λόγοι πραγματικά είναι λίγοι αλλά αφάνταστα σημαντικοί. Το γέλιο όσο και να μην το πιστεύουμε, είναι το αντίδοτο και η απάντηση σε πολλά προβλήματα. Μέσα στη μιζέρια που μας χαρακτηρίζει παγκόσμια τον τελευταίο καιρό, την Τετάρτη στο Σουβενίρ θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα για όσους θα είναι εκεί (μαζί και εμάς) για ένα άλλο πλανήτη όπου  τα πράγματα είναι πιο φωτεινά και το γέλιο σχεδόν υποχρεωτικό.

Η παράσταση είναι βασισμένη σε ιστορίες του Σαή και του Χαμπή δύο νέων ανθρώπων που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό τομέα.  Τι αντιμετωπίζει ένας νέος που αποφασίζει ότι θα ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα;  Πώς είναι η ζωή του πριν και μετά τις σπουδές του;  Τι βρίσκει μπροστά του όταν ξεκινά τα πρώτα του βήματα; Τι κάνει όλη αυτή την κατάσταση να μοιάζει με ανέκδοτο;  

Φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Βίοι Παράλληλοι γιατί οι ζωές μας καταλάβαμε ότι είχαν και έχουν αρκετά κοινά τα οποία εξιστορεί η παράσταση.

Στη σκηνή θα είναι μαζί μας ο Γιώργος Κυριάκου, ο οποίος δεν χρειάζεται πολλή σύσταση  αφού εδώ και χρόνια παρουσιάζει τις δικές του ξεχωριστές stand-up comedy παραστάσεις, ενώ συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. 

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται μαζί μας στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα δείγμα από τo show του που περιοδεύει αυτή την περίοδο σε όλη τη Κύπρο που ονομάζεται "eshei stand-up".

afafaf

afafaf

 

Loader