Ολίβια Κωνσταντινίδη: «Έχω κάνει και εγώ body shaming και δεν το θεωρούσα κακό μέχρι που το βίωσα»

Ολίβια Κωνσταντινίδη: «Έχω κάνει και εγώ body shaming και δεν το θεωρούσα κακό μέχρι που το βίωσα»

Η Κύπρια Influencer μίλησε για το body positivity και την πλευρά που συχνά δεν προβάλλει το διαδίκτυο

H Oλίβια Κωνσταντινίδη είναι Κύπρια Influencer και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει την δική της αλήθεια, την αλήθεια που πολλές φορές δε βλέπουμε στα social media.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο My Life και τη δημοσιογράφο Μαρία Πρατσή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο body positivity και αναφέρεται στη δική της εμπειρία ως «θύτης» αλλά και ως «θύμα». 

Ολίβια μου, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο προωθείς μέσα από το προφίλ σου στο Instagram ότι πρέπει να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε το σώμα μας με τις ατέλειες του. Τι σε οδήγησε σε αυτό;

Είχα κουραστεί από την κριτική που ασκείται συνεχώς στο γυναικείο σώμα από το διαδίκτυο, από άγνωστο κόσμο, ακόμη και από τους ίδιους μας τους φίλους που θα έπρεπε να είναι κομμάτι της επανάσταση και της αλλαγής. Έχω συμμετάσχει και εγώ σε τέτοιου είδους κριτική και όταν το βίωσα, τότε κατάλαβα πόσο κακό μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπο.

Ένας από τους όρους που χρησιμοποιείς συχνά στα post σου είναι το “Women Empowerment”. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

Ότι αντί να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις γυναίκες και να νιώθουμε απειλή από αυτές, πρέπει να υποστηρίζουμε η μια την άλλη σε ό,τι κάνουμε, κυρίως σε αυτή την πατριαρχία που επικρατεί στον κόσμο.

Διάβασε περισσότερα στο My Life 

Loader