Το Ophan festival θα μας συνεπάρει με ηλεκτρονική μουσική και όχι μόνο

Το Ophan festival θα μας συνεπάρει με ηλεκτρονική μουσική και όχι μόνο

Ο Σωκράτης, διοργανωτής του φεστιβάλ, μάς δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ

Το Ophan festival είναι το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ στην καρδιά ενός ειδυλλιακού δάσους που θα μας συνεπάρει με ηλεκτρονικούς ρυθμούς και όχι μόνο.

Ηλεκτρονική μουσική, μοναδικό φυσικό περιβάλλον και εργαστήρια wellness είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βιώσεις στο πολυαναμενόμενο Ophan festival στο ονειρικό Angel’s Hills Mountain Resort από τις 6 έως τις 8 Μαΐου. Οι ομάδες Manic και Σπίθα ενώνουν δυνάμεις στο απόλυτο event ηλεκτρονικής μουσικής μέσα στο δάσος και εμείς συνομιλήσαμε με τον Σωκράτη, ένα από τους διοργανωτές του φεστιβάλ για να μάθουμε περισσότερα για αυτό το ιδιαίτερο event που έρχεται.

Τι να περιμένει το κοινό από το Ophan Festival;

'Ενα συνδυασμό στοιχείων που δεν συναντάς αλλού στην Κύπρο. Μουσικό πρόγραμμα από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή χωρίς διακοπή, παθιασμένους και καλλιεργημένους Djs, ίσως το καλύτερο ηχοσύστημα στην Κύπρο, υπέροχο φυσικό περιβάλλον και δραστηριότητες ανεξάρτητες από τη μουσική όπως είναι τα εργαστήρια wellness.

Πώς γεννήθηκε η ιδέα για ένα τέτοιο φεστιβάλ;

Τα τελευταία 2 με 4 ίσως χρόνια υπάρχουν αρκετοί Djs που η αισθητική και οι ικανότητες τους έχουν μεγάλη απήχηση σε εμάς, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ενα πολυήμερο μουσικό πρόγραμμα. Επιπλέον, το Angel's Hills όπου θα λάβει χώρα το φεστιβάλ είναι ιδανικό για το σκοπό μας. Τρίτον, η μακροχρόνια πείρα της ομάδας στη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων μάς δίνει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια πολύ όμορφη εμπειρία με τη διοργάνωση ενός φεστιβάλ. Όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στο να γεννηθεί η ιδέα.

Διάβασε Επίσης: Cyprus Career Expo: Δωρεάν συμμετοχή και επί τόπου διαδικτυακές συνεντεύξεις με κορυφαίους εργοδότες

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία. Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Τι προσδίδει ο χώρος αυτός στο φεστιβάλ;

Μου είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λόγια ενά ασύλληπτα όμορφο φυσικό τοπίο όπως είναι το Angel's Hills. Θα περιοριστώ στο να πω πως είναι μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες στη χώρα και σίγουρα στη Λευκωσία. Επίσης, έχει και παγώνια (χαμόγελο).

3

Μέρος του φεστιβάλ είναι και το afternoon Project, τι περιλαμβάνει;

Είναι μια ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους για εναλλακτικές δραστηριότητες ανεξάρτητες από τη μουσική όπως για παράδειγμα εργαστήρια με θέμα την αναπνοή ή το qigong, αλλά και ξεκούραση, ξαπλώνοντας πάνω σε μια αιώρα και απολαμβάνοντας φυσικούς χυμούς.

Διάβασε Επίσης: Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά

Ως διοργανωτής του φεστιβάλ τι θα ήθελες να θυμάται κάποιος φεύγοντας από το Ophan;

Νομίζω μου αρκεί να φύγει κανείς με πολύ καλή εντύπωση και με την άποψη ότι το Ophan festival αποτελεί κάτι ξεχωριστό για την Κύπρο. Για όσους το ζήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως και σχεδιάστηκε να το ζήσουν, θα ήθελα να νιώσουν όπως το νιώθουμε και εμείς.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Ophan festival εδώ

Loader