Συνέντευξη της πρώτης Κύπριας adults content creator του OnlyFans (Βίντεο)

Συνέντευξη της πρώτης Κύπριας adults content creator του OnlyFans (Βίντεο)

Όσα αποκάλυψε η Γεωργία Γιόκκα αποκλειστικά στο Mylife και το vodcast «Πες τα στη Μαριλένη» με τη Μαριλένη Σταύρου

Το τελευταίο διάστημα τα ερωτικού περιεχομένου βίντεο της κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό, με αποτέλεσμα ο ιερέας πατέρας της, η μητέρα της, ο στρατιωτικός αδελφός της και η αδελφή της που ασχολείται με τον χώρο της πολιτικής να την έχουν απομακρύνει από τη ζωή τους. Η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ως πορνοστάρ και adults content creator, με το νέο επάγγελμα που έχει επιλέξει να της δίνει μέσα σε τρεις μόλις μέρες όσα χρήματα έβγαζε προηγουμένως μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα.

Η Γεωργία που μέχρι πρότινος δίδασκε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης σε παιδιά νηπιακής ηλικίας, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της λόγω των έντονων αντιδράσεων που υπήρξαν από νηπιαγωγεία και γονείς μετά τη διάδοση των βίντεο της από τη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans, τα οποία τη δείχνουν να κάνει σεξ με τον σύντροφό της.

Η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη μιλά για αυτές τις αντιδράσεις, την αντιμετώπιση από το οικογενειακό της περιβάλλον, την τηλεφωνική παρέμβαση του Γραφείου Ευημερίας, αλλά και τα special request που δέχεται από τους fans της. 

Η Γεωργία χωρίς να μασά τα λόγια της αναφέρεται στις φήμες που τη συνοδεύουν το τελευταίο διάστημα ότι κάνει σεξ επί πληρωμή, με την ίδια να παραδέχεται πως της πρόσφεραν μέχρι και 10 χιλιάδες ευρώ. 

Παράλληλα, μιλά για το πώς ήταν να μεγαλώνει σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Λευκωσίας ως η κόρη του ιερέα, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από συγχωριανό της στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών, τη φυλάκιση των δύο μικρότερων αδελφών της για διακίνηση ναρκωτικών, την εγκυμοσύνη της στα 18 της, τη γέννηση των διδύμων της και για τον γιο της που εμπίπτει στο φάσμα του αυτισμού. 

Δες την αποκλειστική συνέντευξη στο Mylife και το vodcast «Πες τα στη Μαριλένη» στο βίντεο που ακολουθεί  

 

 

Loader