Το τριήμερο που ακολουθεί στης Τζένης θα μας βρεις

Το τριήμερο που ακολουθεί στης Τζένης θα μας βρεις

Από εκεί θα ξεκινήσουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας

Επειδή ήδη μπήκαμε σε mood χριστουγεννιάτικο με αποτέλεσμα να "σπάμε" το κεφάλι μας για έξυπνες ιδέες δώρων, αποφασίσαμε να στροφάρουμε, "strollάροντας" στο διαδίκτυο. Κάπου εκεί, συναντήσαμε και το διαδικτυακό κατάστημα notjustmugs.store, της δικιάς μας-digital tree- Τζένη Ζάραγκα, όπου και κάναμε στάση γιατί αξίζει και δεύτερης και τρίτης ματιάς. Εμείς χαρήκαμε που το γνωρίσαμε, οπότε σκεφτήκαμε να σας το συστήσουμε, με τη συμβολή βεβαίως της δημιουργού.

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά

Ποια είσαι Τζένη;

Είμαι η Τζένη και δηλώνω digital designer. Ωστόσο, η πραγματική μου αγάπη και το αντικείμενο των σπουδών μου, είναι το illustration. Μεγάλωσα στην Ελλάδα και σπούδασα Visual Communication στο Birmingham City University στην Αγγλία. 

zdvc

Και πώς από τα μέρη μας;

Ο δρόμος με οδήγησε στην όμορφη Κύπρο που είναι και η χώρα καταγωγής της μαμάς μου, όπου και εργάζομαι στην Digital tree, ενώ παράλληλα έχω δημιουργήσει το δικό μου brand με το όνομα «Not Just Mugs».

DCAs

Τι άλλο είναι δηλαδή εκτός από φλιτζάνια;

Το Not Just Mugs προέκυψε από την επιθυμία μου να ασχοληθώ παραπάνω με το αντικείμενό μου, καθώς και να «αγκαλιάσω» το «μικρόβιο» που διαθέτω και ονομάζεται δημιουργικότητα. Κάπως έτσι προέκυψαν τα custom illustrations, τυπωμένα σε ποικίλα προϊόντα όπως μαξιλάρια, mugs, coasters, tote bags. Επιστρέφω όμως στο ερώτημα σου, για να πω ότι όντως, Το Not Just Mugs όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα απ’ την επιθυμία μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο που τόσο πολύ αγαπώ, έχω ως αυτοσκοπό, να προωθήσω τη βιωσιμότητα (sustainability). Εξού και τα organic t-shirts. 

xzcdx

Οπότε, στο μέλλον να περιμένουμε ολοκληρωμένες eco-friendly συλλογές από σένα;

Ιδανικά ναι, θα ήθελα όλα μου τα προϊόντα να είναι οργανικά στην πορεία, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας και να δώσω στο κοινό μου να καταλάβει ότι με πολύ μικρή χρηματική διαφορά, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Στο εξωτερικό, θεωρείται ήδη “trend” και έχει παρατηρηθεί τεράστια αύξηση στη ζήτηση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων. Είναι στενάχωρο, το ότι στην Κύπρο δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στη νοοτροπία μας. Θα ήθελα λοιπόν, να βάλω το λιθαράκι μου σε αυτήν την προσπάθεια. 

\cvfaerhg

 

Ο βραδύπους (sloth), κυριαρχεί στις σειρές σου. Υπάρχει κάποια εξήγηση ή ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από αυτό; 

Το sloth είναι το spirit animal μου. Εκτός από αυτό όμως, δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως ένα collection. Στο e-shop μου, μπορείτε να βρείτε και άλλα σχέδια με διαφορετικά θέματα και σύντομα θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα. 

csafgverg

Πού βρίσκουμε τις δημιουργίες σου;

Στο notjustmugs.store. Εκεί, είναι κρυμμένα όλα αυτά τα προϊόντα τα οποία είναι φτιαγμένα με περίσσια αγάπη και αφοσίωση.

cdWF

Το τριήμερο όμως που ακολουθεί, μπορούμε να γνωρίσουμε εσένα και τα προϊόντα σου και από κοντά.

Όντως. Σας ετοιμάζω μια έκπληξη. Ένα τριήμερο προσφορών, που ξεκινάει αύριο 13 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15 του μήνα. Θα πραγματοποιηθεί στο εξαιρετικό τυπογραφείο με το οποίο συνεργάζομαι, «le and tonic»,που βρίσκεται στη Χριστοδούλου Σώζου 33, δίπλα απ’ το Rococo. Το κυρίως event όμως, θα λάβει χώρα στο κλείσιμο, δηλαδή την Κυριακή, με ποτό, τσιμπήματα και τον dj Marcos στα decs. Επίσης, ένας τυχερός θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι αξίας 100€, το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει με αγορές επί τόπου ή από το διαδικτυακό μου κατάστημα. Με λίγα λόγια; Christmas gifts✔ we got you covered! 

EVENT

szaxAS

Loader