Ο εύθυμος Κύπριος Πάνος και οι τρεις φίλοι του

Ο εύθυμος Κύπριος Πάνος και οι τρεις φίλοι του

Ωραία ζωή

Ο Πάνος, ένας εύθυμος Κύπριος 23 ετών, η Olga, ο Wijnand και η Selina ολοκληρώνουν το ταξίδι τους, το οποίο ξεκίνησε στην Ιρλανδία, στην Κύπρο, στις 27 – 29 Σεπτεμβρίου

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, το Road Trip Project φέρνει κοντά 8 νέους και νέες για μια περιπέτεια ενός μηνός, όπου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν 17 χώρες και περισσότερες από 30 περιφέρειες στην Ευρώπη. Χωρισμένοι σε 2 ομάδες των 4 ατόμων, η αποστολή τους είναι σε κάθε στάση να εξερευνήσουν άγνωστα μέρη, να συνδεθούν με νέους ανθρώπους και να ανακαλύψουν τοπικές πρωτοβουλίες που στηρίζονται από την ΕΕ. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είναι ο multi_panos ο πιο hot κύπριος παρουσιαστής;


Στις 27 Σεπτεμβρίου, οι ταξιδιώτες Πάνος, Olga, Wijnand και Selina ταξιδεύουν στην Κύπρο, την τελευταία στάση στο ταξίδι τους διαμέσου της Ευρώπης.

Στη διάρκεια των 5 εβδομάδων, οι ταξιδιώτες έχουν γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους, ανακάλυψαν σημαντικά περιφερειακά αξιοθέατα κατά τις επισκέψεις τους σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που στηρίχθηκαν από την ΕΕ σε όλη την Ευρώπη. Στην τελευταία τους στάση θα επισκεφτούν ένα εμβληματικό χώρο που προωθεί την γνώση.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, οι ταξιδιώτες θα επισκεφτούν το Κέντρο Πληροφόρησης «Στέλιος Ιωάννου» που έχει ολοκληρωθεί πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία. Μαζί με τη διευθύντρια της βιβλιοθήκης κα. Έλενα Διομήδη-Παρπούνα, την αρχιτέκτονα κα. Χριστίνα Ζαχαριάδου Σιερεπεκλή, και την εκπρόσωπο των φοιτητών κα. Στέλλα-Μαρία Βασιλείου, θα εξερευνήσουν την πανεπιστημιούπολη και θα εξετάσουν την συναρπαστική αρχιτεκτονική της βιβλιοθήκης. Το κτήριο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με το βραβείο Pritzker αρχιτέκτονα Jean Nouvel, έχει κατασκευαστεί με χρηματοδότηση από την ΕΕ.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, οι ταξιδιώτες θα αφιερώσουν λίγο χρόνο να αναστοχαστούν το ταξίδι τους διαμέσου της Ευρώπης, να θυμηθούν τις εμπειρίες τους και να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους.

Ο Πάνος, η Olga, ο Wijnard και η Selina μοιράζονται τις εμπειρίες τους με νέους και νέες Ευρωπαίους από όλη την Ευρώπη στην ιστοσελίδα του Road Trip Project και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του προγράμματος, ξεκινώντας μια πανευρωπαϊκή συνομιλία. Από νησί σε νησί, η μία ομάδα ταξίδεψε από τις νήσους Ώλαντ (Åland) προς τις Κανάριες Νήσους, ενώ η άλλη ομάδα ταξίδεψε από την Ιρλανδία στην Κύπρο.

φαφα

Η ομάδα αποτελείται από τον Πάνο, 23 ετών από την Κύπρο, που πάντα βλέπει την θετική πλευρά της ζωής· την Olga, 19 ετών Πολωνή κειμενογράφο· τον Wijnand, 26-χρονος σκηνοθέτης ντοκυμαντέρ από τις Κάτω Χώρες· και την Selina, 22 ετών Γερμανίδα φωτογράφο. 

Ξεκινώντας από την Ιρλανδία, η ομάδα ταξίδεψε περνώντας από την Γερμανία, τη Τσεχία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, και θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στην Κύπρο.

Σχετικά με το Road Trip Project

To Road Trip Project είναι μια πρωτοβουλία του Τμήματος Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει στόχο να δείξει τί προσφέρει η ΕΕ στις περιφέρειες για νέους Ευρωπαίους (18-30 ετών). Το 2019, το Road Trip Project μεταφέρει τους ταξιδιώτες σε δύο διαδρομές που διασχίζουν ταυτόχρονα την Ευρώπη από νησί σε νησί.

Ιστοσελίδα 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We really loved this cafe, but not just for the ☕️ Find out what makes this place so special!🔎

A post shared by Road Trip Project (@euinmyregion) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Want to know more about Team B? Let them tell you all about themselves!

A post shared by Road Trip Project (@euinmyregion) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚌 Constantly on the go, but we LOVE it! 😍

A post shared by Road Trip Project (@euinmyregion) on

Loader