3+1 κοκτέιλ που θα σε μεταμορφώσουν σε #RecyclingHero

3+1 κοκτέιλ που θα σε μεταμορφώσουν σε #RecyclingHero

Επαναχρησιμοποίησε υλικά που έχεις στο σπίτι

Τα απομεινάρια καφέ που σου έχουν ξεμείνει στην καφετιέρα, τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού, η άλμη απ’ το βαζάκι με τις πίκλες που έχεις στην κουζίνα, μπορούν να αποτελέσουν ιδανικά συστατικά για να φτιάξεις ένα κοκτέιλ στο σπίτι. 

Για βασικό συστατικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου και να δώσεις σε κάτι παλιό και ανεπιθύμητο μια νέα μορφή και να μεταμορφωθείς σε ένα #RecyclingHero.

Για επιπλέον εμπνεύσεις μπορείς να επισκεφτείς και τον σύνδεσμο του Recycled Cocktail Collection στο absolutdrinks.com

Οπότε, αυτό που απομένει, είναι να σηκώσεις τα μανίκια και να... γεμίσεις τα ποτήρια!   


Marmalade MarTEAni  m

Υλικά: 

1 ½ μεζούρα Absolut Vodka infused με ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι από μαύρο τσάι 

2/3 μεζούρα σπιτική μαρμελάδα 

2/3 μεζούρα χυμό λεμόνι 

Εκτέλεση: 

Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα σέικερ. Προσθέτεις παγάκια και ανακατεύεις. Τοποθετείς σ’ ένα ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρεις μ’ ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσάι. 


Russian Recycled  r

Υλικά: 

1 ½ μεζούρα Absolut Vodka φιλτραρισμένη από απομεινάρια κόκκων καφέ 

½ μεζούρα σιρόπι 

2 μεζούρες γάλα της αρεσκείας σας 

Εκτέλεση: 

Φιλτράρεις την Absolut Vodka με τον καφέ και περιχύνεις όλα τα υλικά σε ένα σέικερ. Προσθέτεις πάγο και ανακινείς. Βάζεις το μείγμα μαζί με πάγο σε ποτήρι tumbler. 


Pickle Brine Bloody p

Υλικά: 

1 ½ μεζούρα Absolut Vodka

1 μεζούρα απομεινάρια από άλμη πίκλας  

2 2/3 μεζούρας από bloody mary μιξ

Εκτέλεση: 

Περιχύνεις την Absolut Vodka, τα απομεινάρια από άλμη πίκλας και το μείγμα από bloody mary σ' ένα highball ποτήρι μαζί με πάγο. Ανακατεύεις και γαρνίρεις με τρεις μικρές πίκλες σε οδοντογλυφίδα. 


Muled Mule mm

Υλικά: 

1 ½ μεζούρα Absolut Vodka 

1 μεζούρα από απομεινάρια κόκκινου κρασιού ανακατεμένου με αρωματικά μπαχαρικά 

3 1/3 μεζούρας από μπύρα ginger

1 φέττα λάιμ 

Εκτέλεση: 

Προετοιμάζεις το κόκκινο κρασί που σου έχει απομείνει με τα μπαχαρικά. Τοποθετείς όλα τα υλικά σε ένα ψηλό ποτήρι και προσθέτεις πάγο. Ανακατεύεις, στίβεις μία φέττα από λάιμ και περιχύνεις στο κοκτέιλ σου. 

 


absolut

Η Absolut Comeback είναι ό,τι πιο κουλ κυκλοφορεί αυτά τα Χριστούγεννα 


Έναν πιο “κυκλικό κόσμο” επιδιώκει μέσα απ’ την αποστολή της η Absolut, έναν κόσμο που να προσανατολίζεται στην επαναχρησιμοποίηση των πόρων που μπορούν να ωφελήσουν τοπικές οικονομίες, κοινότητες και οικοσυστήματα. 


Πιστεύουμε ότι μια γυάλινη μπουκάλα πρέπει να έχει μια δεύτερη ζωή (...) Ελπίζουμε ότι η νέα καμπάνια με την μπουκάλα ειδικής έκδοσης θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους για να σπαταλήσουν λιγότερους πόρους”, Henrik Ellstrom, Διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας της Absolut  bottle

Το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής φιάλης Absolut Comeback, όνομα εμπνευσμένο από τον κόσμο της μουσικής, είναι κατασκευασμένη με περισσότερο από 41% ανακυκλωμένο γυαλί.

Ένα πρότζεκτ που αποδεικνύει ότι ένα μπουκάλι Absolut Vodka χρησιμοποιείται καλύτερα όταν ανακυκλώνεται 

Μέρος της συνεχούς πλατφόρμας του brand της Absolut, «Create a Better Tomorrow, Tonight», η καμπάνια της Absolut Comeback πιστεύει στην οικοδόμηση ενός πιο ανοιχτού κόσμου, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα ως μέσο προβολής της εξέλιξης. Μια δήλωση ευθύνης και δέσμευσης μέσω μίας ενέργειας που επιδιώκει τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. 


Πώς μπορείς εσύ να συμμετάσχεις στο κίνημα #RecyclingHero

Στο πλαίσιο της δράσης της Absolut Comeback έχει δημιουργηθεί ένα range από κοκτέιλ με υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και η απάντηση κρύβεται στο Recycled Cocktail Collection!

Κι εσύ μπορείς να επενδύσεις την δημιουργικότητά σου κάνοντας ένα… double-dip του απογευματινού σου Earl Grey και να το μετατρέψεις σε ένα εξαίρετο Marmalade MarTEAni! 

To Recycled Cocktail Collection είναι εμπνευσμένο από το The Green Hustle πρόγραμμα bartender που δίνει την ευκαιρία στον καθένα μας να φτιάξει ένα κοκτέιλ στο σπίτι του. 

INFO: Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι Absolut Comeback μπορείς να το βρεις στις μεγάλες υπεραγορές και σε επιλεγμένες κάβες και wine shops. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Absolut, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

Loader