Ageless: Η μέθοδος του να ενηλικιώνεσαι χωρίς να γερνάς

Ageless: Η μέθοδος του να ενηλικιώνεσαι χωρίς να γερνάς

Η Phoenix Leaders, η πρώτη ιδιωτική λέσχη μελών της Κύπρου, καλωσορίζει τον επιστήμονα και συγγραφέα Andrew Steele στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της συναρπαστικής έρευνάς του και συγκεκριμένα το best-seller βιβλίο του «Ageless»

Ο τελευταίος χρόνος έχει αναδείξει το θέμα της ευκολίας με την οποία μπορεί ο ανθρώπινος οργανισμός να προσβληθεί από ασθένειες, τονίζοντας ιδιαίτερα το πόσο πιο ευάλωτοι είναι κυρίως οι ηλικιωμένοι. Στην επιφάνεια ήλθε έντονα το ερώτημα «γιατί γινόμαστε πιο τρωτοί στους ιούς και τις ασθένειες καθώς γερνούμε;» και περισσότερο «τι μπορούμε να κάνουμε για να επιβραδύνουμε την γήρανση;».

Η Phoenix Leaders, η πρώτη ιδιωτική λέσχη μελών της Κύπρου, καλωσορίζει τον επιστήμονα και συγγραφέα Andrew Steele στο πλαίσιο της περιοδείας του για την προώθηση της συναρπαστικής έρευνάς του και συγκεκριμένα το best-seller βιβλίο του «Ageless». Στην παρουσίασή του, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, ο συγγραφέας θα εξηγήσει τί πραγματικά συμβαίνει στον άνθρωπο όταν γερνά, ενώ θα παραθέσει επίσης πρακτικές συμβουλές για την επιβράδυνση της γήρανσής μας. 

φαφαφ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Andrew θα αποκαλύψει πως η κατανόηση των επιπτώσεων της γήρανσης, μπορεί να οδηγήσει στη μεγαλύτερη επανάσταση που έχει συμβεί μέχρι σήμερα στον ιατρικό κόσμο – γεγονός που μπορεί να βελτιώσει δισεκατομμύρια ζωές, να εξοικονομήσει τρισεκατομμύρια δολάρια, και να αλλάξει δραματικά την ανθρώπινη υγεία.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο σειράς συζητήσεων του The Club, που διοργανώνει η Phoenix Leaders, η οποία έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου, διεθνούς εμβέλειας ομιλητές από διάφορους κλάδους.

Μεταξύ άλλων, το The Club έχει φιλοξενήσει τον Bruce Daisley, πρώην αντιπρόεδρο του Twitter Ευρώπης και ειδικό σε θέματα εργασίας, τον δρα Francis Fukuyama, καθηγητή Πολιτικών Επιστημών στο Stanford και συγγραφέα πολλών επιτυχημένων βιβλίων, τον Sir John Sawers, πρώην επικεφαλή της Αγγλικής MI6, τον Herman van Rompuy, πρώην Πρωθυπουργό του Βελγίου και πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον καθηγητή Vybarr Cregan-Reid, τον Nigel Jeremy, επικεφαλή Εκμάθησης και Ανάπτυξης στην British Airways και την Jules Chappell, τη νεότερη Βρετανίδα Πρέσβειρα. 

Σε δηλώσεις της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Phoenix Leaders, Valentina Kislaya ανέφερε: «Ο τελευταίος χρόνος μας υποχρέωσε να εξετάσουμε σε βάθος τη δική μας σωματική και ψυχική υγεία και να θέσουμε άβολα ερωτήματα στους εαυτούς μας σχετικά με τρόπο ζωής μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Andrew Steele στο The Club, ο οποίος θα μας διαφωτίσει για τη διαδικασία γήρανσης του ανθρώπου, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας, ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τη ζωή μας».

ληλγλ

Για εισιτήρια μπορείτε να αποταθείτε στο [email protected] ή στο τηλέφωνο +357 22 818 000

Λίγα λόγια για το «The Club»

Το «The Club», η πρώτη Ιδιωτική Λέσχη Μελών της Κύπρου, ιδρύθηκε το 2018 από την Phoenix Leaders, συνδυάζοντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο χώρο εργασίας που προσφέρεται επίσης για μικρές εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν στα μέλη της Λέσχης την ευκαιρία να γνωρίσουν παγκόσμιας κλάσης ηγέτες από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και βιομηχανιών. Με φόντο το ατμοσφαιρικό πάρκο του Προεδρικού, το «The Club» είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδέει μέλη που εργάζονται σε εδραιωμένες, αλλά και αναδυόμενες τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους ένα σύγχρονο τρόπο επαγγελματικής δικτύωσης και συνεργασίας.  

 

ξξριτι

Loader