Altamira Real Estate: Απόκτησε τώρα το δικό σου αγροτεμάχιο, σε τιμές κάτω των €40.000

Altamira Real Estate: Απόκτησε τώρα το δικό σου αγροτεμάχιο, σε τιμές κάτω των €40.000

300+ επιλεγμένα τεμάχια, ιδανικά για επένδυση, καλλιέργεια, εναλλακτικές χρήσεις, καθώς και ανέγερση γεωργικών αποθηκών

Υποβολή προσφορών μέχρι και την 5η Οκτωβρίου 2021

Την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου αγροτεμάχιο σου δίνει τώρα η Altamira Real Estate, από τις 23 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο νέας μεγάλης εκστρατείας της, μέσα από την οποία διαθέτει περισσότερα από 300 αγροτεμάχια, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τις €40.000! 

Σε μία περίοδο που η ζήτηση για τα αγροτεμάχια είναι ιδιαίτερα αυξημένη - κυρίως λόγω του πολύ πιο χαμηλού κόστους και της μη επιβολής ΦΠΑ κατά την αγορά τους - η Altamira Real Estate επέλεξε να διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό των συγκεκριμένων τεμαχίων, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουν σε ακίνητα. 

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που αφορά ολόκληρα τεμάχια γης με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, εντοπίζονται μοναδικές ευκαιρίες σε κάθε γωνιά της Κύπρου και σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €1.500. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι περιοχές Καλοπαναγιώτη, Λυθροδόντα και Καπέδων στην επαρχία Λευκωσίας, η Αθηένου, ο Μαζωτός και τα Πάνω Λεύκαρα στην επαρχία Λάρνακας, το Πισσούρι και η Πάχνα στην επαρχία Λεμεσού, το Νέο Χωριό και η Πέγεια στην επαρχία Πάφου, και η Ξυλοφάγου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα επιλεγμένα αγροτεμάχια μέσα από την ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy και να εντοπίσει το ακίνητο εκείνο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του και ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες. Άλλωστε, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών που διατίθεται, κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να βρει το ακίνητο που του ταιριάζει. 

Τα αγροτεμάχια επιλέχθηκαν από την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate και είναι ιδανικά για επένδυση, καλλιέργεια καθώς και για διάφορες εναλλακτικές χρήσεις. Επιπρόσθετα, μπορούν να τύχουν αξιοποίησης για κατασκευή γεωργικών αποθηκών ή για εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας, βάσει της εκάστοτε πολιτικής του κράτους.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, στις 10 το πρωί. 

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής. 

Επισημαίνεται πως χαμηλότερες προσφορές της αναγραφόμενης τιμής θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους. 

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Loader