Altamira Real Estate: Μικρά οικιστικά οικόπεδα σε περιοχές της Λευκωσίας με μεγάλη ζήτηση

Altamira Real Estate: Μικρά οικιστικά οικόπεδα σε περιοχές της Λευκωσίας με μεγάλη ζήτηση

Εντοπίζονται οικιστικά οικόπεδα που διατίθενται σε τιμές που αρχίζουν από €57.000.

Μικρά οικιστικά οικόπεδα σε προσιτές τιμές, που βρίσκονται σε δημοφιλείς και ανερχόμενες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate, μέσα από την ηλεκτρονική της πλατφόρμα www.altamirarealestate.com.cy.

Ξεχωρίζουν, ειδικότερα, έξι ακίνητα, ιδανικά για ανέγερση διώροφου ή και τριώροφου κτιρίου, τα οποία συγκεντρώνουν μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον για αξιοποίηση τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες.

Τα οικόπεδα διατίθενται σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €57.000 και φθάνουν μέχρι τις €161.000 και ξεχωρίζουν για τη γεωγραφική τους θέση καθώς βρίσκονται σε ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές και ειδικότερα στον Άγιο Δομέτιο, το Καϊμακλί, την Λακατάμια, το Τσέρι, καθώς και την περιοχή Φανερωμένης. Εξίσου σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι κοντά στα εν λόγω ακίνητα υπάρχει μία πληθώρα υπηρεσιών, όπως σχολεία, καταστήματα, υπεραγορές και τράπεζες. 

δηηδηδ

Οικόπεδα με υψηλό συντελεστή δόμησης 

Σε μία εξαιρετική τοποθεσία, στην εντός των τειχών πόλη και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Σάββα, εντοπίζεται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οικόπεδο με ενδεικτική τιμή τις €122.000 και εμβαδόν τα 221 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία και το Γυμνάσιο Φανερωμένης, όπου θα μεταστεγαστεί η Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εξίσου κοντά είναι και η πολυσύχναστη οδός Ονασαγόρου, η οποία είναι ευρέως γνωστή για τον εμπορικό της χαρακτήρα. Το οικόπεδο διαθέτει 18 μέτρα πρόσωπο και συντελεστή δόμησης 160% που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτιρίου, την ίδια ώρα που η τοποθεσία του σε συνδυασμό με την έλλειψη κενών οικοπέδων στην περιοχή, το καθιστά προνομιακό.

Ξεχωρίζει επίσης, γωνιακό οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται σε μία δημοφιλή τοποθεσία στην περιοχή Αγίου Δομετίου, και συγκεκριμένα κοντά στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, η οποία παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση. Το οικόπεδο με εμβαδόν 456 τ.μ., διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €153.000, εφάπτεται με δύο δημόσιους δρόμους, έχει ολικό πρόσωπο περί τα 55 μέτρα και υψηλό συντελεστή δόμησης που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτιρίου.

Ιδανικό για ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας είναι επίσης γωνιακό οικόπεδο στην περιοχή Καϊμακλί, το οποίο είναι έκτασης 494 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €161.000. Κοντά στο ακίνητο αναπτύσσεται μία πληθώρα εμπορικών δραστηριοτήτων ενώ αποτελεί στοιχείο μονοπωλίου καθώς είναι από τα λίγα κενά οικιστικά οικόπεδα της περιοχής. Το συνολικό του πρόσωπο ανέρχεται στα 35 μέτρα.

δηηδη

Ελκυστική ευκαιρία πλησίον του Γραμμικού Πάρκου 

Από τα οικιστικά οικόπεδα που διατίθενται προς πώληση από την Εταιρεία, ξεχωρίζει επίσης ακίνητο που βρίσκεται πλησίον του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου. Ενός εκ των δημοφιλέστερων πεζοδρόμων της Κύπρου με μήκος 14 χιλιομέτρων. 

Το ακίνητο είναι έκτασης 277 τ.μ. και έχει ενδεικτική τιμή τις €83.000. Βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά στον πυρήνα του Δήμου Λακατάμιας και πιο συγκεκριμένα στην ενορία Αγίου Νικολάου, έχει ορθογώνιο σχήμα και πρόσωπο περί τα 18 μέρα. Εμπίπτει στην Πολεοδομική Ζώνη Πα9 και έχει συντελεστή δόμησης 120%.

Ακίνητα κατάλληλα για ανέγερση διώροφης κατοικίας 

Εξίσου ελκυστικά είναι επίσης δύο ακίνητα που εντοπίζονται στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, και είναι ιδανικά για ανέγερση διώροφης κατοικίας. Το ένα αφορά οικιστικό οικόπεδο που είναι έκτασης 322 τ.μ. και έχει ενδεικτική τιμή τις €120.000. Βρίσκεται εντός του παραδοσιακού πυρήνα της περιοχής Καϊμακλίου και πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Frederick, ενώ η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ενός όμορφου πλακόστρωτου δρόμου. Τα παραδοσιακά σοκάκια είναι άλλωστε χαρακτηριστικό της περιοχής.

Όσον αφορά το δεύτερο οικόπεδο, βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Τσερίου, διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και συνολικό πρόσωπο περί τα 27 μέτρα. Η ενδεικτική τιμή του ανέρχεται στις €57.000 και το εμβαδόν του στα 284 τ.μ..

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Loader