Altamira Real Estate: Οικόπεδα σε περιζήτητες περιοχές της Αγλαντζιάς

Altamira Real Estate: Οικόπεδα σε περιζήτητες περιοχές της Αγλαντζιάς

Οκτώ οικιστικά οικόπεδα στην καρδιά του Δήμου Αγλαντζιάς

Οκτώ οικιστικά οικόπεδα στην καρδιά του Δήμου Αγλαντζιάς διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy.

Τα προνομιακά αυτά ακίνητα, βρίσκονται σε περιοχές που καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση τα τελευταία χρόνια καθώς είναι κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών την ώρα που η πρόσβαση τόσο προς τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όσο και προς τον αυτοκινητόδρομο επιτυγχάνεται πολύ εύκολα. 

Με τις ενδεικτικές τιμές να ξεκινούν από €100.000 και να φθάνουν μέχρι τις €495.000, τα οικόπεδα, είναι κατάλληλα για ανέγερση μονοκατοικιών καθώς και πολυκατοικιών ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγλαντζιά αποτελεί σήμερα, μία από τις πιο περιζήτητες και ανεπτυγμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας ενώ τα τελευταία χρόνια, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με την υλοποίηση  πολλών έργων υποδομής όπως πλακόστρωτες πλατείες, πάρκα και ποδηλατοδρόμους. Πρόκειται για μία περιοχή γεμάτη ζωή καθώς εκεί είναι κτισμένη και η Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου γεγονός που συνέβαλε στη λειτουργία πολλών καταστημάτων, καφέ και άλλων κέντρων εστίασης και αναψυχής.  

Την ίδια ώρα, πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται σε διάφορα σημεία του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως το δημοφιλές καλοκαιρινό Φεστιβάλ AglanJazz και οι δεκάδες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές που πραγματοποιούνται τακτικά, υπό τον έναστρο ουρανό, στο Αμφιθέατρο Σκαλί. Εκτός από τις γραφικές πλατείες και τον συνδυασμό του παλιού με το καινούριο, οι κάτοικοι της Αγλαντζιάς έχουν επίσης, τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης αλλά και άσκησης στο καταπράσινο Πάρκο της Αθαλάσσας. 

hjhkjk

Δύο οικόπεδα πλησίον της Λεωφόρου Λάρνακος

 

Σε μια πάροδο της Λεωφόρου Λάρνακος εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο 210 τ.μ., το οποίο βρίσκεται προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Το οικόπεδο έχει πρόσωπο περί τα 12 μέτρα, ενώ εμπίπτει στην πολεοδομική ζώνη Πα8α, η οποία επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου. 

Επιπρόσθετα, γύρω στα 560 μέτρα νοτιοδυτικά της Λεωφόρου Λάρνακος εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο 607 τ.μ., με ενδεικτική τιμή τις €250.000. Το ακίνητο εφάπτεται κατά μήκος του βορειοδυτικού του συνόρου σε δημόσιο δρόμο με πρόσωπο περί τα 14 μέτρα, ενώ κατά μήκος του νοτιοανατολικού του συνόρου διαθέτει πρόσωπο περί τα 9 μέτρα. Σημειώνεται ότι το οικόπεδο εμπίπτει εντός της Πολεοδομικής Ζώνης Πα9, η οποία επιτρέπει την ανέγερση διώροφης οικοδομής. 

kljjll

Τέσσερα οικόπεδα κοντά στο Μελκονιάν 

 

Την ίδια ώρα, δίπλα από το σχολείο Μελκονιάν, και σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Λεμεσού, εντοπίζονται τέσσερα οικόπεδα, κατάλληλα για ανέγερση πολυκατοικίας ή για ενιαία ανάπτυξη με καλές αποδόσεις. 

Το πιο φθηνό οικόπεδο της σειράς καταλαμβάνει έκταση 595 τ.μ. και πωλείται έναντι της ενδεικτικής τιμής των €400.000, ενώ το δεύτερο έχει εμβαδόν 623 τ.μ., και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €410.000. Την ίδια ώρα, το τρίτο οικόπεδο εκτείνεται σε 642 τ.μ., και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €430.000, ενώ το τέταρτο και πιο ακριβό οικόπεδο έχει εμβαδόν 567 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €495.000. 

Μοναδικές ευκαιρίες στο Πλατύ 

Ακόμη, σε μία από τις πλέον δημοφιλέστερες περιοχές της Αγλαντζιάς και συγκεκριμένα στο Πλατύ, εντοπίζονται δύο εξαιρετικά ελκυστικές ευκαιρίες. Η πρώτη περίπτωση αφορά οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 526 τ.μ., και η δεύτερη οικιστικό οικόπεδο, με εμβαδόν 567 τ.μ., τα οποία διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €265.000 και €365.000 αντίστοιχα. 

Το πρώτο οικόπεδο βρίσκεται μόλις 600 μέτρα από το Αρχηγείο της Αστυνομίας και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο με πρόσοψη περί τα 24 μέτρα ενώ η ευρύτερη περιοχή του δεύτερου ακινήτου, μόλις 200 μέτρα από τη Λεωφόρο Κυρηνείας, αποτελείται κυρίως από  πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το δεύτερο οικόπεδο είναι ιδανικό για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς εμπίπτει εντός πολεοδομικής ζώνης Κα5, η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη τριώροφου κτηρίου. 

Επιπρόσθετα, στην ίδια περιοχή, και συγκεκριμένα γύρω στα 100 μέτρα νότια από τη Λεωφόρο ΡΙΚ, διατίθενται δύο συνεχόμενα οικόπεδα. Πρόκειται για οικιστικό οικόπεδο 539 τ.μ.,, το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €310.000 και γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 530 τ.μ., με ενδεικτική τιμή τις €320.000, το οποίο εφάπτεται σε δύο δημόσιους εγγεγραμμένους δρόμους με συνολική πρόσοψη περί τα 42 μέτρα.

kjjkljkl

Τεμάχιο στον πυρήνα της Αγλαντζιάς  

Στο κέντρο της Αγλαντζιάς, και συγκεκριμένα 100 μέτρα περίπου από το Σκαλί Αγλαντζιάς, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο 325 τ.μ. με ενδεικτική τιμή τις €160.000. Το ακίνητο εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 12 μέτρα. 

Οικόπεδο με προοπτικές ανέγερσης τριώροφης πολυκατοικίας 

 

Ακόμη ένα οικιστικό οικόπεδο που ξεχωρίζει για τις επενδυτικές προοπτικές του, διατίθεται έναντι της ενδεικτικής τιμής των €400.000. Το οικόπεδο, που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων περίπου από τη Λεωφόρο Λάρνακος και σε απόσταση αναπνοής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, καταλαμβάνει έκταση 737 τ.μ. ενώ εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Κα4, με υψηλό συντελεστή δόμησης (120%), που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας.  Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει κανονικό ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια η οποία το καθιστά εύκολα αξιοποιήσιμο ενώ ακόμη ένα μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το γεγονός πως στο νότιο του σύνορο εφάπτεται σε πεζόδρομο. Επίσης, έχει δυτικό προσανατολισμό και εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 38 μέτρα. 

Altamira Real Estate: Καθοδήγηση από την αρχή μέχρι το τέλος

 

Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate  μπορεί να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους επενδυτές ώστε να εντοπίσουν το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση, διευθετώντας άμεση ξενάγηση στο ακίνητο που επιθυμούν. 

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.  

Loader