Ανακοίνωση από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου για το θετικό κρούσμα

Ανακοίνωση από τις Υπεραγορές Παπαντωνίου για το θετικό κρούσμα

Η υπεραγορά επαναλειτουργεί σήμερα

Μόνο ένα θετικό κρούσμα στην Πόλη Χρυσοχούς εντοπίστηκε στις Υπεραγορές Παπαντωνίου και η υπεραγορά εξέδωσε ανακοίνωση διαβεβαιώνοντας πως λαμβάνονται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στις 02/05/2020, λάβαμε τα αποτελέσματα των προληπτικών εργαστηριακών εξετάσεων Covid-19 στις οποίες υποβλήθηκε το σύνολο των εργαζομένων μας.  Τα αποτελέσματα στα καταστήματα Χλώρακας, Κάτω Πάφου, κεντρικό Πάφου, Γεροσκήπου και Έγκωμης ήταν αρνητικά, με εξαίρεση ένα θετικό περιστατικό στο υποκατάστημά μας στην Πόλη Χρυσοχούς.  Τα αποτελέσματα αφορούν τις υπεραγορές Παπαντωνίου σε όλες τις πόλεις,  πλην των καταστημάτων μας στη Λεμεσό, τα οποία αναμένουμε και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.  

Μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του, προβήκαμε στις απαραίτητες διαδικασίες για τον αυτοπεριορισμό του εργαζόμενού μας, καθώς και όσων ατόμων είχαν στενή επαφή μαζί του, τα οποία θα παραμείνουν σε περιορισμό για διάστημα 14 ημερών, παρόλο που τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους ήταν αρνητικά.

Επιπρόσθετα, προχωρήσαμε σε άμεσο κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος, νωρίτερα από το καθορισμένο ωράριο, και προχωρήσαμε σε πλήρη απολύμανση όλων των χώρων της υπεραγοράς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των πελατών και των εργαζομένων μας. 

Με την άμεση εφαρμογή των παραπάνω ενεργειών και με την άδεια από το Υπουργείο Υγείας, η υπεραγορά θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 04/05.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το αίσθημα ευθύνης σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές είναι υψηλό και προτεραιότητά μας παραμένει η δημόσια υγεία. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αυστηρότητα να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών μας και για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. 

Loader