Το Apple Pay της Ελληνικής Τράπεζας είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

Το Apple Pay της Ελληνικής Τράπεζας είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

Ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές προσφέρει μέσω του Apple Pay στους πελάτες της η Ελληνική Τράπεζα.

Σε μια εποχή που επιβάλλεται η αποφυγή επαφών με μετρητά και το άγγιγμα σε κουμπιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι κάτοχοι καρτών Visa και Mastercard έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πρόσθετες διευκολύνσεις και να κάνουν τις συναλλαγές τους με τη δύναμη της ασφάλειας που τους παρέχει το iPhone ή ακόμα και μέσω του Apple Watch. 

Για delivery φαγητού και καφέ, ή άλλων online αγορών, ή ακόμη και πληρωμές σε υπεραγορές, καταστήματα, φαρμακεία, εστιατόρια και άλλους χώρους εστίασης, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να κάνουν την πληρωμή μέσω iPhone ή Apple Watch. Αρκεί να κρατήσουν το iPhone ή το Apple Watch κοντά στο τερματικό για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή και να επαληθεύσουν στη συνέχεια τη συναλλαγή με μια ματιά με το Face ID ή με ένα άγγιγμα με το Touch ID. 

Η χρήση του Apple Pay προσφέρει στους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μια σειρά από πλεονεκτήματα:

Ευκολία στη χρήση
Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί πολύ εύκολα στα iPhone σας, ανοίγοντας την εφαρμογή Wallet, πατώντας + και ακολουθώντας στη συνέχεια τα προτεινόμενα βήματα για να προστεθούν στο Wallet πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας. Η χρήση του Apple Pay μπορεί να ξεκινήσει αμέσως μετά την προσθήκη της κάρτας σε iPhone ή Apple Watch 

Ασφάλεια
Το Apple Pay εγγυάται την ασφάλεια και το απόρρητο της συναλλαγής, αφού οι πραγματικοί αριθμοί της κάρτας δεν  αποθηκεύονται ούτε στη συσκευή αλλά ούτε και στους διακομιστές της Apple. Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής (Device Account Number) κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο Ασφαλές Στοιχείο (Secure Element), ένα πιστοποιημένο τσιπ βιομηχανικού προτύπου που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής με ασφάλεια στη συσκευή. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Apple Pay στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας ή του Apple Pay

Loader