Aquilla Nummus: Εγγύηση στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών

Aquilla Nummus: Εγγύηση στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών

Η Aquilla Nummus ιδρύθηκε το 2017 και μέσα σε διάστημα τριών χρόνων κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις

Το δικό της λιθαράκι βάζει η εταιρεία Aquilla Nummus στη δυναμική ανάπτυξη που γνωρίζει ο τομέας των επενδυτικών ταμείων τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο. Η Aquilla Nummus ιδρύθηκε το 2017 και μέσα σε διάστημα τριών χρόνων κατέγραψε αξιοσημείωτες επιδόσεις και αναδείχθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο.

Με βασική προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της σε μια περίοδο όπου η οικονομία μεταβάλλεται συνεχώς μέσα από την εμφάνιση νέων χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, η Aquilla Nummus, ως μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο με άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ), παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου προσαρμοσμένες σε ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές οι οποίοι αναζητούν αποτελεσματική και επαγγελματική διαχείριση των κεφαλαίων τους.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα τους επενδυτικούς στόχους του επενδυτή, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας προσδιορίζει το επενδυτικό προφίλ του πελάτη και αναλαμβάνει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου του, στοχεύοντας στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων, μειώνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους. Ειδικότερα, στην Aquilla Nummus εφαρμόζονται τρεις τύποι στρατηγικών χαρτοφυλακίων: το Συντηρητικό Χαρτοφυλάκιο (χαμηλού ρίσκου), το Ισορροπημένο Χαρτοφυλάκιο (μεσαίου ρίσκου) και το Αναπτυξιακό Χαρτοφυλάκιο (υψηλού ρίσκου). Τα στρατηγικά αυτά χαρτοφυλάκια προσαρμόζονται με βάση το επενδυτικό προφίλ του πελάτη, ενώ ανάλογα με τις τρέχουσες συνθήκες των αγορών εξετάζονται και προτείνονται διορθωτικές κινήσεις.

Επιπλέον, το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, διαθέτοντας ειδικές γνώσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προσφέρει, μεταξύ άλλων, επιμελείς επενδυτικές συμβουλές και εξατομικευμένη υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων, καθώς και χρηματιστηριακές υπηρεσίες (Brokerage Services) και υπηρεσίες θεματοφυλακής (Custody Services), με γνώμονα την αποδοτική επένδυση των κεφαλαίων σε παγκόσμια κλίμακα. Παράλληλα, αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες σύγχρονες τεχνολογίες, η Aquilla Nummus στοχεύει στην απόλυτη διαφάνεια και ικανοποίηση των πελατών της, ενώ συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ευρωπαϊκές τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τη διασφάλιση της προστασίας των περιουσιακών στοιχείων του πελάτη.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής της Aquilla Nummus, Vruyr Gabrielyan, «βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή επενδυτικών στρατηγικών προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών με απόλυτη διαφάνεια. Μέσα από τις υπηρεσίες μας, επικεντρωνόμαστε στην ικανοποίηση των πελατών μας λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές ανταγωνιστικές οικονομικές συνθήκες».

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Aquilla Nummus διαμορφώνει και αναπτύσσει τις υπηρεσίες της με βάση τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου επενδυτή, συμβάλλοντας παράλληλα στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού δυναμικού της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια διαδραστική και εύκολη στη χρήση διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις αποδόσεις των επενδύσεών του, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται για παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση του χαρτοφυλακίου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aquilla Nummus εγκαινίασε μόλις πρόσφατα χορηγική συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γενικός Διευθυντής της Aquilla Nummus, κ. Gabrielyan, στάθηκε σε δηλώσεις του στις κοινές αξίες που ενώνουν τις δύο πλευρές, αναδεικνύοντας παράλληλα ότι η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να συστηθεί στο ευρύ κοινό με ένα πιο δυναμικό τρόπο. Ακόμα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για στήριξη του κυπριακού και παγκόσμιου αθλητισμού, η εταιρεία προχώρησε σε χορηγική συνεργασία με τον κύπριο αθλητή Απόστολο Παρέλλη, στο πρόσωπο του οποίου προβάλλονται τα ήθη και οι αξίες του αθλητισμού.

Loader