Αυτά είναι τα πιο μυρωδάτα ρολά που θα φας φέτος το καλοκαίρι!

Αυτά είναι τα πιο μυρωδάτα ρολά που θα φας φέτος το καλοκαίρι!

Ακολουθούν φωτογραφίες που θα σου πάρουν την γαστρονομική ψυχή και θα σου γαργαλήσουν τη μύτη

Καλοκαίρι, διακοπές, χαλάρωση και στο ψάξιμο για δροσιά, όμορφη παρέα και τσιμπήματα που θα μας γαργαλήσουν την μύτη και τον ουρανίσκο!

Την τέλεια συνταγή, ασυζητητί, την έχει εδώ και χρόνια κλείσει στα χαρακτηριστικά κουτάκια η Cinnabon, κι εμείς δεν μένει παρά να τα τιμήσουμε παρέα με δροσερά ροφήματα! 

Όπου κι αν βρίσκεσαι, σε Λευκωσία, Λεμεσό ή Πάφο, θα βρεις τα αγαπημένα Cinnabon, που ομολογουμένως και δικαίως αποκαλούνται "τα καλύτερα ρολά κανέλας στον κόσμο"!

Για την ιστορία, μάθε πως τα αγαπημένα σου ρολάκια γεννήθηκαν στις αρχές του 1985, όταν οι πατέρας και γιος Κόμεν (Ρίτς και Κρέγκ) προσέγγισαν τη διάσημη φουρνάρισσα Τζέριλιν Μπρουσό και της ζήτησαν να τους φτιάξει το καλύτερο ρολό κανέλας του κόσμου.

Οι τρεις τους, μετά από μήνες ατελείωτων δοκιμών και εκατοντάδες αποτυχημένες απόπειρες, κατάφεραν τελικά να φτιάξουν το πρώτο Cinnabon, συνδυάζοντας τα καλύτερα υλικά του κόσμου. Στις 5 Δεκεμβρίου, τα γλυκά όνειρα τους έγιναν πραγματικότητα και το πρώτο κατάστημα Cinnabon άνοιξε τις πόρτες του στο Sea Tac Mall του Seattle.

Έκτοτε οι λάτρεις των καλών rolls μπορούν να τα απολαμβάνουν την χαρακτηριστική τους μυρωδιά και την εξαίσιά τους γεύση σε όλο τον κόσμο με το κάθε συστατικό τους να έχει τη δική του ιστορία.

Η μυρωδιά της εξαιρετικής κανέλας Makara μάς τρυπάει ευχάριστα τη μύτη προερχόμενη από το θόλο των τροπικών δασών της Ινδονησίας, αποτελώντας μία μοναδική γευστική εμπειρία!


ΜΑΘΕ ΟΤΙ: Τα Cinnabon σου μπορείς να τα παραγγείλεις και ονλάιν, από το app (app store / google play) ή την ιστοσελίδα του Deliveryman!


Η Cinnabon Κύπρου επικεντρώνεται στην απασχόληση, την ανάπτυξη και τη συνεργασία με τους πιο αφοσιωμένους ανθρώπους. Η μακρόχρονη εμπειρία, επιτρέπει να αναπτυχθούν συνεργασίες και να διευκολυνθούν επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις. 

 

Loader