Coffee Berry: Μπορείς και εσύ να προσφέρεις #MeEnaPotiriKafe

Coffee Berry: Μπορείς και εσύ να προσφέρεις #MeEnaPotiriKafe

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, τα Coffee Berry παρουσιάζουν συλλεκτικά Eco-Friendly ποτήρια και στέκονται στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ

Συνεχίζοντας την παροχή στήριξης προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς γιορτάζουν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, προσφέροντας συνάμα αγάπη στους συνάνθρωπούς μας που το έχουν ανάγκη. 

Με κεντρικό μήνυμά το «Μπορείς να προσφέρεις #MeEnaPotiriKafe», τα Coffee Berry παρουσιάζουν συλλεκτικά Eco-Friendly ποτήρια, τα οποία διατίθενται προς πώληση για όλο το μήνα Οκτώβριο, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, τόσο εντός των Φούρνων Ζορπάς, όσο και εκτός. 

το πλαίσιο συνεργασίας του Ομίλου Ζορπάς με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, ποσό ύψους €2 από την πώληση κάθε συλλεκτικού Eco-Friendly ποτηριού θα προσφέρεται στον Σύνδεσμο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του για στήριξη των δωρεάν Υπηρεσιών Υποστηρικτής και Ανακουφιστικής Φροντίδας καθώς και των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που αφορούν την καλή υγεία και πρόληψη του καρκίνου.

Σχολιάζοντας την δράση των Coffee Berry, η κ. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, αναφέρθηκε στην έμπρακτη και διαχρονική κοινωνική ευαισθησία του Ομίλου, δηλώνοντας πως «η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του πιο αγαπητού ροφήματος στον κόσμο και έχουμε ως στόχο να την αξιοποιήσουμε έτσι ώστε να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται και μας χρειάζονται». Η κ. Τσενέ, αναφέρθηκε επίσης και στην περιβαλλοντική σημασία που έχει το Eco-Friendly ποτήρι των καταστημάτων, με στόχο την προστασία του πλανήτη.

gsgsg

Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, η κ. Σόφη Χριστοφόρου, Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια, ευχαρίστησε θερμά τα Coffee Berry που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γίνονται συμπαραστάτες στο έργο του Συνδέσμου, αποδεικνύοντας  έμπρακτα την αμέριστη υποστήριξη τους ως χορηγοί του «Καφέ με Αγάπη». Όπως ανέφερε, «πρόκειται για έναν θεσμό ζωτικής σημασίας για την απρόσκοπτη παροχή των δωρεάν υπηρεσιών και προγραμμάτων του Συνδέσμου και για ακόμη μια φορά, τα Coffee Berry πρωτοπορούν και γίνονται οι μεγαλύτεροι οικοδεσπότες του “Καφές με Αγάπη”». Η κ. Χριστοφόρου πρόσθεσε επίσης πως «μέσω αυτής της πρωτοβουλίας των Coffee Berry, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η αγάπη ξεκινά απλά από ένα ποτήρι καφέ και έχει τη δύναμη να προσφέρει σημαντική στήριξη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου, που το έχουν ανάγκη».

Το συλλεκτικό ποτήρι διατίθεται στην τιμή των €5,75 και κυκλοφορεί σε δύο σχέδια. Είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά (80% bamboo και 20% corn starch fibres) και αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα και την περιβαλλοντική συνείδηση που θέλει να περάσει ο Όμιλος Ζορπάς, ο οποίος καλεί τον κόσμο να σταθεί συνοδοιπόρος του σε αυτό το βήμα. 

Loader