Διανύουμε το 2021 και ας είμαστε ειλικρινείς: Αν δεν επιλέξουμε τις έξυπνες και βολικές λύσεις τώρα, τότε πότε;

Διανύουμε το 2021 και ας είμαστε ειλικρινείς: Αν δεν επιλέξουμε τις έξυπνες και βολικές λύσεις τώρα, τότε πότε;

Τόσο απλά

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σταύρου 


Ως φοιτητής λοιπόν ανακάλυψα την πολύ κουλ και προχώ πλατφόρμα PAMEUNi.

Επιτέλους έφτασε και στην Κύπρο μια φοιτητική digital πλατφόρμα που μου προσφέρει ψηφιακά κουπόνια για ό,τι μου κατέβει στο μυαλό κι όλα όσα χρειάζομαι. 

Και θα ήταν ψέμα να πω ότι η εξοικονόμηση χρημάτων δεν συγκαταλέγεται στις ανάγκες μου. Στο PAMEUNi σερφάρω καθημερινά, εντοπίζω τα brands που με ενδιαφέρουν και εξασφαλίζω την φοιτητική έκπτωση που μου προσφέρει η πλατφόρμα. 


Μέσω του app κάνω έξυπνες, γρήγορες και, το κυριότερο, budget-friendly αγορές μέσα από μια πλειάδα καταστημάτων στην Κύπρο. 

Εκεί βρήκα μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων τα οποία μπορώ να αποκτήσω με την φοιτητική μου έκπτωση. Οι κατηγορίες είναι τόσες όσες αφορούν εμάς τους φοιτητές όπως Food & Drink, Technology & Learning, Fashion, Beauty, Entertainment & Holiday, Health & Fitness και Student Lifestyle! 


Εγώ μπήκα στις κατηγορίες, επέλεξα τα καταστήματα που με ενδιαφέρουν και έκανα κλικ στην επιλογή “Click to reveal code”. Τσουπ μου εμφανίστηκαν τα QR και coupon codes και έσπευσα να τα χρησιμοποιήσω. Όλα digital πάνω στο κινητό μου. Προχώωωω!

Καλό είναι να ξέρεις ότι αυτά θα τα κάνεις χρήση στο στάδιο της πληρωμής για εξαργύρωση της έκπτωσης. Το QR code θα το έχεις μαζί σου στο κατάστημα που θα επισκεφτείς ενώ το coupon code θα το κάνεις χρήση σε διαδικτυακά καταστήματα. Επιλέγεις και κινείσαι αναλόγως. 

22


Για να τα κάνεις όλα αυτά, η διαδικασία να ξέρεις είναι απλή. 

Επιτρέπεται δωρεάν εγγραφή για τους Κύπριους και ξένους φοιτητές Κολλεγίων, Πανεπιστημίων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μέσω του ακαδημαϊκού τους email. Σε όσους δεν έχει δοθεί ακαδημαϊκό email από το ίδρυμα στο οποίο φοιτούν, δημιουργούν λογαριασμό απ’ το προσωπικό τους email και η PAMEUNi επικοινωνεί με το Κολλέγιο ή το Πανεπιστήμιό τους.

Και το καλύτερο; Μπορείς να χρησιμοποιείς την πλατφόρμα για όσο είσαι φοιτητής!


Εύκολη υπόθεση κι αξίζει με τα χίλια αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσω του Play Store ή του App Store ή μέσω της ιστοσελίδας εδώ και φινίτο. 
 

Loader