Είσαι γυναίκα; Μάθε περισσότερα για το σχέδιο «Altius Lady Plan» και τα ωφελήματά του

Είσαι γυναίκα; Μάθε περισσότερα για το σχέδιο «Altius Lady Plan» και τα ωφελήματά του

Γιατί κάθε γυναίκα οφείλει να φροντίζει τον εαυτό της

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η υγεία. Οι καθημερινές μας συνήθειες, το κοινωνικό πλαίσιο, το φυσικό περιβάλλον, η κληρονομικότητα και άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής και κατ’ επέκταση την υγεία μας.

Ασφαλώς δεν είναι δυνατό να προβλέπουμε πάντοτε όλες τις πιθανές αιτίες που κλονίζουν την υγεία μας, μπορούμε όμως να προνοούμε ώστε να μειώνουμε τις πιθανότητες, προλαμβάνοντας δύσκολες καταστάσεις. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Lady Plan» της Altius Insurance συμβάλλει στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν στην υγεία της γυναίκας.

Μια στις εννέα γυναίκες στην Κύπρο προσβάλλεται από καρκίνο του μαστού. Όμως, είναι ένας καρκίνος που σήμερα θεωρείται ιάσιμος φτάνει να ανιχνευτεί εγκαίρως. Γι' αυτό έχει τόσο μεγάλη σημασία η σωστή ενημέρωση και πρόληψη.   

Οι γυναίκες είναι πηγή έμπνευσης και ζωής και αξίζουν κάθε δυνατή φροντίδα. Γι' αυτό και η Altius Insurance έχει δημιουργήσει το ασφαλιστικό σχέδιο «Altius Lady Plan», τo οποίο προσφέρει οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάγνωσης γυναικείου καρκίνου. 

Με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και την προστασία της υγείας της, το «Lady Plan» της Altius Insurance, προσφέρει κάλυψη τόσο για την περίπτωση νόσησης όσο και για τους ετήσιους προληπτικούς ελέγχους που αφορούν τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου. 
Με το εφάπαξ ποσό των €25.000 ως αποζημίωση σε περίπτωση νόσησης, το «Altius Lady Plan» βοηθά τις γυναίκες που έχουν ασθενήσει να επανέλθουν ομαλά στον φυσιολογικό ρυθμό της ζωής τους.

Επιπλέον, το σχέδιο προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας μαστογραφίας ή/και τεστ Παπανικολάου ή/και εξέτασης HPV DNA ή/και εμβολιασμού κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας (HPV vaccine), καλύπτοντας μέχρι €100 ετησίως.

Με το «Lady Plan» μπορείς να επιλέξεις η ίδια τον γιατρό ή την κλινική όπου θα διενεργηθούν οι συγκεκριμένες εξετάσεις ή ο εμβολιασμός.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα των καλύψεων του «Altius Lady Plan» και τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής ενημερώσου εδώ ή επισκέψου οποιοδήποτε γραφείο της Altius Insurance ή επικοινώνησε με έναν από τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας.

Loader