Έλαβες μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Deliveryman;

Έλαβες μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Deliveryman;

Είναι γεγονός ότι το Deliveryman είναι ο ιδανικός σου προορισμός όταν σε πιάσει η λιγούρα! Μάθε τώρα πως πέραν από αυτό, είναι και η πρόσβασή σου σε διαγωνισμούς όπου μπορείς να κερδίσεις, κάθε μήνα, μέσα από κληρώσεις, μία μεγάλη γκάμα από δώρα!

Παραγγέλνοντας τα ροφήματα και το φαγητό σου από τον Deliveryman διαδικτυακά, είτε μέσω της ιστοσελίδας είτε του app, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση και οι συμμετοχές σου αφορούν την κάθε παραγγελία ξεχωριστά για όλο τον μήνα Ιούλιο με το κάθε σου €1 να αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή! 

Στα δώρα Ιουλίου συμπεριλαμβάνονται: 10 κουπόνια αξίας €30 από το Papantoniou Supermarket μέσω Deliveryman, μία goPro 8 Camera και ένα Nintendo Switch!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 10 Αυγούστου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πεινάσεις, θα χρειαστείς μια δόση καφεΐνης ή απλά νιώσεις την ανάγκη να φας ένα γλυκάκι, παράγγειλε το μέσω της ιστοσελίδας deliveryman.com.cy ή μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής από App Store ή Google Play.
 


Όροι και Προϋποθέσεις

  • ΄Ολα τα κουπόνια από τις υπεραγορές Παπαντωνίου πρέπει να εξαργυρωθούν από την πλατφόρμα του Deliveryman, μέχρι και τις 31/12/2020. Κανένα δώρο δεν μπορεί να αλλαχτεί με κάτι άλλο.
  • Λήξη διαγωνισμού μέχρι 10 Αυγούστου. ‘Ολοι οι πόντοι θα μηδενιστούν 10 Αυγούστου τα μεσάνυχτα.
  • Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα απο τα γραφεία μας στην Λευκωσία. Διεύθυνση: Μιχαήλ Καραολή 8, Λευκωσία 1095. Κτύριο Ανεμόμυλος, 3ος Όροφος Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 70 003057
45667

 

Loader