Για γκλάμ Χριστούγεννα, αυτό είναι το ποτό το σωστό

Για γκλάμ Χριστούγεννα, αυτό είναι το ποτό το σωστό

Χαμηλά φώτα, ανεβασμένη διάθεση και βότκα Beluga

Χαμηλά φώτα, ανεβασμένη διάθεση και βότκα Beluga τα βασικά συστατικά για ένα λαμπερό και εορταστικό gathering. Μια glam εορταστική ατμόσφαιρα με την πλούσια γκάμα της γνωστής premium βότκα Beluga στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η αριστοκρατική εμφάνιση και εκλεπτυσμένη γεύση, αναδεικνύουν τη βότκα Beluga στο must premium drink του φετινού ρεβεγιόν. Φτιαγμένη με βάση τα καθαρά, αρτεσιανά νερά της Σιβηρίας και αναμεμειγμένη με γεύσεις που εξιτάρουν τη φαντασία, η Beluga είναι διαθέσιμη σε 4 βασικές εκδόσεις και 2 συλλεκτικές, αποκλειστικά για τη φετινή εορταστική περίοδο, σε μπουκάλια που αποτελούν ένα αριστοτέχνημα με μοναδικό και απαράμιλλο σχεδιασμό!

Στέφανη Σόλωνος, Βάσω Πέτρου, Nick Christopher, Νάσια Σιαηλά, Νίκος Κανέτι και Louciana, σε εορταστικό mood απόλαυσαν το πλούσιο γευστικό εύρος που προσφέρει η βότκα Beluga. 

φαφαγα

Ξεκινώντας από την κλασική έκδοση Noble, η μοναδικότητά της οποίας είναι ευδιάκριτη ακόμα και από το μπουκάλι, αφού ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της φιάλης με χειροποίητα στοιχεία αντικατοπτρίζει απόλυτα τον αριστοκρατικό της χαρακτήρα. Η συλλεκτική Transatlantic Racing, που δημιουργήθηκε προς τιμή της Εθνικής ομάδας Ιστιοπλοΐας της Ρωσίας, και αποτελεί την ενσάρκωση της θαλάσσιας περιπέτειας ιδανική για τους ρομαντικούς λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Η Beluga Allure, αφιερωμένη στην ομάδα polo, για εκείνους που θέλουν να «πειραματιστούν» σε νέα γευστικά μονοπάτια, αλλά και να εντυπωσιάσουν, καθώς η φιάλη έρχεται σε μια όμορφη δερμάτινη θήκη. Τέλος, τις βασικές εκδόσεις συμπληρώνει η Gold Line ή αλλιώς το «στολίδι της Beluga». Εντυπωσιακά συσκευασμένη, περιέχει ένα μικρό σφυρί και βούρτσα για να βοηθήσει στην καθαρή απομάκρυνση του κεριού που σφραγίζει το μπουκάλι.

Η συλλογή συλλεκτικών εκδόσεων για φέτος που ήρθαν να σφραγίσουν με τη δική τους υπογραφή την πλούσια γκάμα της σειράς που προσφέρει η βότκα Beluga, περιλαμβάνει την Transatlantic Navy Blue,  ιδανική επιλογή για τα γιορτινά gatherings, αλλά και τη Noble Night, για αυτούς που επιζητούν τη μοναδική γεύση και το εντυπωσιακό περιτύλιγμα, αφού σε κάθε μπουκάλι υπάρχει ένα αδιάβροχο LED αυτοκόλλητο, το οποίο όταν ανάβει φωτίζει το περιεχόμενο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εφέ.

FJKLA

jhkljhkljhkl

nff

gsgsgssgsgaga

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της γκάμας Βeluga στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus. 

Loader