Γιατί να επιλέξεις smoothie από το smoothie Factory

Γιατί να επιλέξεις smoothie από το smoothie Factory

Το νέο healthy store της Λευκωσίας που ήρθε για μας ανεβάσει ανοσοποιητικό και διάθεση

To Smoothie Factory ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 1996, στο Carrollton, Texas, ΗΠΑ από τον James Villasana, έναν Ολυμπιακό αθλητή που αγαπούσε τον αθλητισμό, την υγεία και την ευεξία. Πριν γίνει ολυμπιακός αθλητής, ο James προσπάθησε να βρει υγιεινές και θρεπτικές επιλογές γεύματος που σερβίρονται γρήγορα και σε προσιτές τιμές. Κατά την προπόνηση, γνώριζε τα οφέλη για την υγεία που θα μπορούσαν να έχουν ολόκληρα τρόφιμα και πραγματικά φρούτα (χωρίς συμπυκνώματα, πουρέδες, σορμπέ ή υπερβολική ζάχαρη) στην αθλητική απόδοση και ανάκαμψη. Έτσι, προσπάθησε να δημιουργήσει smoothies στο σπίτι του με καλύτερα συστατικά, καλύτερη διατροφή και καλύτερη γεύση.

Το 1992 λοιπόν, μετά τις προπονήσεις του για τους Ολυμπιακούς στη Βαρκελώνη, αποφάσισε πως πρέπει να τρέφεται πιο υγιεινά αλλά και με περισσότερες πρωτεΐνες. Παρόλα αυτά, τα smoothies που έβρισκε ήταν είτε υπερβολικά ακριβά είτε υπερβολικά ανθυγιεινά. 

γσγσγ

Ως αποτέλεσμα, άρχισε να δημιουργεί τα δικά του υψηλής ποιότητας smoothies φτιαγμένα με πραγματικά φρούτα μόνο για να τον βοηθήσει στην προπόνησή του. Δεν πέρασε πολύς καιρός οι συμπαίκτες του άρχισαν να του ζητούν κι εκείνοι. Με τα χρόνια, ο Τζέιμς τελειοποίησε τις συνταγές του κερδίζοντας το πτυχίο του στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων, καθώς ήταν παθιασμένος με το να μοιράζεται τις υγιείς δημιουργίες του με άλλους.

φαφαφαφ

Γρήγορα προς το 1996, μετά από ενθάρρυνση της οικογένειας και των φίλων, ο Smoothie Factory γεννήθηκε ως τρόπος να μοιραστούν τις συνταγές του με άλλους. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα μοναδικό κατάστημα στο Carrollton του Τέξας των ΗΠΑ έχει εξελιχθεί σε μια διεθνή μάρκα που λειτουργεί σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

φαφαφαφα

Σήμερα, το Smoothie Factory σερβίρει υγιεινά, καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα πέρα από τα smoothies και έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών για να περιλαμβάνει έναν ισορροπημένο συνδυασμό φρέσκων χυμών, αυθεντικό frozen yogurt, προγράμματα juice cleanse, superfood bowls και υγιεινά ελαφριά τρόφιμα. Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τα οφέλη των υγιεινών γευμάτων που παρασκευάζονται με φυσικά και αληθινά προϊόντα!

 

Δοκίμασε κι εσύ τις υγιεινές και γευστικές επιλογές του Smoothie Factory μέσω του Delivery Man

Loader