#GoOrangeForALife: Κάλεσμα για στήριξη

#GoOrangeForALife: Κάλεσμα για στήριξη

Ένας πορτοκαλί μήνας…για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία

Την κοινωνική της προσφορά συνεχίζει η Ελληνική Τράπεζα και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης θα είναι ο περήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας «#GoOrangeForALife» που διοργανώνει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. 

Παγκοσμίως, ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο «Μήνας Λευχαιμίας». Πρωταρχικός στόχος είναι η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα υγείας όπως είναι η λευχαιμία, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο συχνά εμφανιζόμενους τύπους καρκίνου. Για όλο τον Σεπτέμβριο το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μας ΠΟΡΤΟκαλεί  να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

Τα τελευταία 25 χρόνια περίπου το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα γράφει μια ξεχωριστή ιστορία στα ανθρωπιστικά και επιστημονικά δρώμενα της Κύπρου. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει ένα διεθνώς καταξιωμένο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών, πρώτο σε αναλογία πληθυσμού ανά την υφήλιο, ένα Δημόσιο Αρχείο Αίματος Ομφάλιου Λώρου και ένα δίκτυο σύγχρονων διαγνωστικών εργαστηρίων με στόχο τη συνεχή και αξιόπιστη στήριξη των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες. Αποκτώντας το πορτοκαλί βραχιόλι μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το Καραϊσκάκειο ίδρυμα στην μάχη κατά της λευχαιμίας. 

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος,  για αντιμετώπιση της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών παθήσεων συνανθρώπων μας. Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Σκλάβος ανέφερε: «Σε καιρούς δύσκολους η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει να ενισχύει το έργο Ιδρυμάτων και φορέων με κοινωνική δράση. Παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική προσφορά, κατατάσσοντας την κοινωνική υπευθυνότητα στον πυρήνα της δράσης και της βιώσιμης ανάπτυξής της. Καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος».

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/KaraiskakioFoundation και https://karaiskakio.org.cy/product/goorange2020/ .

Loader