H Huawei συμπληρώνει 10 χρόνια στην Κύπρο

H Huawei συμπληρώνει 10 χρόνια στην Κύπρο

 

Δέκα χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά συμπλήρωσε με την αυλαία του 2019 η Huawei, και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η εταιρεία διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Royal Hall στη Λευκωσία για να γιορτάσει το γεγονός και να χαιρετίσει την έναρξη της νέας δεκαετίας και τη μετάβαση στη ψηφιακή κοινωνία. 

Εκλεκτοί καλεσμένοι, προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνεργάτες και δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Huawei και τίμησαν, με την παρουσία τους, την εκδήλωση για τον εορτασμό της πρώτης επιτυχημένης δεκαετίας της εταιρείας στην Κύπρο. 

Με βασικό μήνυμα της βραδιάς «Huawei: 10 Years In Cyprus» πραγματοποιήθηκε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μία μικρή αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές που σημάδεψαν την 10ετή πορεία της Huawei στην Κύπρο, με αποτελεσματικές πρακτικές και λειτουργίες προς όφελος της τεχνολογικής εξέλιξης, της καινοτομίας, και της πρωτοπορίας, η εταιρεία στην ψηφιακή αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων της χώρας. 

ηκηη

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει και αναπτύσσει η Huawei Κύπρου με τους συνεργάτες της, προκειμένου να επιτυγχάνονται σημαντικές και εποικοδομητικές στρατηγικές ενέργειες, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών. Στόχος μας είναι η βελτίωση του ψηφιακού δείκτη της Κύπρου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Κύπρου της Huawei, Νικόλαος Λάζαρης, «Κατά τη διάρκεια των 10 επιτυχημένων ετών παρουσίας και δραστηριότητας της Huawei στη Κύπρο, η εταιρεία μαζί με τους συνεργάτες της  κατάφερε να προσφέρει στους Κύπριους πολίτες και επιχειρήσεις προϊόντα και υπηρεσίες βασισμένα στα υψηλότερα δυνατά τεχνολογικά επίπεδα. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη και την ταχεία μετάβαση της χώρας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, δημιουργώντας έναν βασικό πυλώνα της οικονομίας της χώρας και της πορείας της προς τη νέα δεκαετία».  

λκξλξ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπογραμμίστηκε το όραμα της εταιρείας να συνεισφέρει στη δημιουργία  ενός πλήρως συνδεδεμένου ευφυούς κόσμου σε περισσότερους ανθρώπους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, συνεχίζοντας  να καινοτομεί και να επενδύει όχι μόνο για το παρόν, αλλά ακόμη περισσότερο, για το μέλλον μέσα από τον ίδιο τον άνθρωπο.  

Loader