Χρωστάς ή σου χρωστούν χρήματα; Settled!

Χρωστάς ή σου χρωστούν χρήματα; Settled!

Η νέα, δωρεάν και πρωτοποριακή εφαρμογή της Τράπεζας Κύπρου για άψε - σβήσε συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται να είστε πελάτες της ίδιας τράπεζας.

Ας μη μιλήσουμε για ακόμη μία φορά για τις διευκολύνσεις της τεχνολογίας, αυτές είναι άπειρες και με τη σωστή και προσεγμένη χρήση κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Ζούμε άλλωστε στη ψηφιακή εποχή και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σχεδόν τα πάντα online. Οι καθημερινές χρηματικές μας συναλλαγές, για παράδειγμα, σταδιακά μεταφέρονται σχεδόν όλες μέσω διαδικτύου.

Ένα νέο πρωτοποριακό app της Τράπεζας Κύπρου, το Settle, φαίνεται να είναι ότι πιο smart έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην αγορά, αφού σου δίνει την δυνατότητα να  λαμβάνεις και να στέλνεις χρήματα προς όλους χωρίς καμία χρέωση και το σημαντικότερο, χωρίς να χρειάζεται να είστε πελάτες της ίδιας τράπεζας. 

Σου παραθέτουμε μερικούς σημαντικούς λόγους για να κατεβάσεις το Settle στο κινητό σου. Είμαστε σίγουροι πως εσύ θα σκεφτείς άλλους τόσους!

Κάνεις ακόμη πιο εύκολα τις πληρωμές σου, χρησιμοποιώντας απλά και μόνο τις επαφές του κινητού σου!

Αποφεύγεις τη χρήση μετρητών και την αχρείαστη ταλαιπωρία. 

Διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου ψηφιακά και με περισσότερη ασφάλεια, αφού το Settle λειτουργεί μέσω κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου.

Έχεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σου, αφού μπορείς να δεις τις κάρτες και τους λογαριασμούς σου και να ενημερώνεσαι γι’ αυτούς. Προσθέτεις όποτε θέλεις όποια κάρτα θέλεις και βλέπεις ανά πάσα στιγμή όλες σου τις συναλλαγές από το ιστορικό κινήσεων. 

Σου χρωστάει ο φίλος σου χρήματα; Ζήτησε τα με… στυλ. Το Settle αναλαμβάνει δράση στην άβολη, για σένα. Με εικόνες και emojis μπορείς να κάνεις την υπενθύμιση σου και να πάρεις τα χρήματα σου. 

Τέρμα οι συζητήσεις για το ποιος πληρώνει ή… δεν πληρώνει τον λογαριασμό, αφού με το Settle πληρώνεις το μερίδιο που σου αναλογεί. 

Ξέμεινε ο κολλητός ή το παιδί σου; Κανένα πρόβλημα. Ένα κλικ μέσω Settle και το θέμα λύθηκε.

Και τώρα με το Settle όλοι κερδίζουν! Προσκάλεσε τους φίλους σου να κατεβάσουν το app μέσω της υπηρεσίας Win – Win Invite και για κάθε έναν που το κατεβάζει και κάνει εγγραφή, θα κερδίζεις  €2 εσύ και  €1 ο φίλος σου. 

Κατεβάστε το app εδώ.

Loader