Η Smart Home εμπειρία είναι εδώ

Η Smart Home εμπειρία είναι εδώ

Η NEDECO Electronics Ltd προσφέρει ένα Ασύρματο Σύστημα Αυτοματισμού Σπιτιού Cockpit αξίας €700

Το καινοτόμο Ασύρματο Σύστημα Αυτοματισμού Σπιτιού Cockpit, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε νέα και υφιστάμενα σπίτια, επιλύοντας σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος στην καθημερινότητά του, παρουσιάζει η NEDECO Electronics Ltd μέσα από διαγωνισμό στο Facebook. 

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η εταιρεία προσφέρει ένα Ασύρματο Σύστημα Αυτοματισμού Σπιτιού αξίας €700, το οποίο θα επιτρέψει σε έναν τυχερό να ελέγχει εξ αποστάσεως διάφορες λειτουργίες του σπιτιού του, μέσω του smartphone ή του tablet του. Το κοινό μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας like στη σελίδα της NEDECO Electronics Ltd στο Facebook και tag έναν φίλο, γράφοντας στη συνέχεια σε σχόλιο ποια λειτουργία ενός συστήματος αυτοματισμού σπιτιού θεωρεί πιο σημαντική. 

Αποτελούμενο από μία πλειάδα λειτουργικών μονάδων και αισθητήρων, το Ασύρματο Σύστημα Αυτοματισμού Σπιτιού Cockpit επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τον οικιακό φωτισμό, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον κλιματισμό, τον θερμοσίφωνα και άλλα συστήματα και οικιακές ηλεκτρικές συσκευές από απομακρυσμένες τοποθεσίες, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού. Το Cockpit χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία Z-Wave που θεωρείται η κορυφαία σε συστήματα Smart Home, ενώ αποτελεί μία πιο οικονομική λύση σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ενσύρματα συστήματα αυτοματισμού σπιτιού.

Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Λουκιανός Ράφτης, υπογράμμισε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν αφορά πλέον μόνο τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά κάθε σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος έχει μάθει να αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία για να επιλύει διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. «Η Smart Home τεχνολογία συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας» σημείωσε.

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, η NEDECO Electronics Ltd συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς, τη CYTA, την Epic και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Loader