Η Υπεραγορά Papantoniou στο Deliveryman

Η Υπεραγορά Papantoniou στο Deliveryman

Αν θέλουμε να παραγγείλουμε online κάνουμε login στην ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα Deliveryman

O Deliveryman, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πελατών του, πρόσθεσε νέες κατηγορίες και αύξησε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Έκανε deliver στην πόρτα όλων των Κυπρίων που βρέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, contactless και με ασφάλεια, προσφέροντας ποικιλία και επιλογές, δίνοντας ελπίδα και κουράγιο. 

Με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η συνεργασία της Υπεραγοράς Papantoniou με την πλατφόρμα του Deliveryman, ήταν θέμα χρόνου. 

Βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τη γκάμα που διαθέτει  η υπεραγορά, σε προνομιακές τιμές, πλέον και μέσω του Deliveryman. Με ταχύτητα, αξιοπιστία και ελάχιστα κλικ, η παραγγελία καταχωρείται, επιβεβαιώνεται από την υπεραγορά και παραδίδεται αυθημερόν μεταξύ 11π.μ και 9μ.μ. 

Η συνεργασία ανάμεσα στην Υπεραγορά Papantoniou και τον Deliveryman, ξεκινά από τις 21/5/2020 καλύπτοντας το κέντρο της Λευκωσίας, το Γέρι, το Τσέρι, τα Λατσιά και τη Δευτερά, ενώ σύντομα θα υπάρξει επέκταση σε Λεμεσό και Πάφο.  Το κόστος της παράδοση ξεκινά από τα 4.50 ευρώ ανάλογα την περιοχή.

Υπάρχουν αξίες και αυτές έχουν την αξία που τους δίνουμε. Με την Υπεραγορά Papantoniou και τον Deliveryman φτάνουν όσα έχετε ανάγκη, στην πόρτα σας αυθημερόν, με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία! 

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή από App Store ή Google Play

Loader