Ίσως τα πιο κολασμένα burgers της Λευκωσίας

Ίσως τα πιο κολασμένα burgers της Λευκωσίας

Mπες τώρα στο Delivery Man και θα μας θυμηθείς

Αν υπάρχει ένα φαγητό που στον τομέα των εστιατορίων και στο delivery μπορεί να κοντράρει όλα τα υπόλοιπα… αυτό είναι το burger!

Είναι τόσο δημοφιλές, που πάρα πολλοί έχουν δημιουργήσει πλέον τα δικά τους μαγαζιά και πειραματίζονται συνεχώς με νέες συνταγές και γεύσεις. Υπάρχουν πια υπέροχα burgers σε αμέτρητους συνδυασμούς που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς και ιδιότροπους. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο Box-T στη Λευκωσία, έχουν αναγάγει το burger σε τέχνη και δεν παύουν να πειραματίζονται τόσο με κλασικές συνταγές όσο και με πιο ιδιαίτερες. 

Εμείς έχουμε βρει τα 3 πιο κολασμένα και λαχταριστά burgers- τα οποία συνοδεύονται με φρεσκοκομμένες και φρεσκο-μαγειρεμένες πατάτες τηγανιτές -  και σου τα παρουσιάζουμε!

Box-T Burger

φφσγσγ

Η λίστα μας ξεκινά δυνατά, με το υπέροχο Box-T burger. Τόλμησε να δοκιμάσεις το γευστικό βοδινό burger με τυρί cheddar, σπιτική μαγιονέζα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον. Το μπιφτέκι πλάθεται καθημερινά από φρέσκο κρέας με μυστική συνταγή, την οποία γνωρίζει μόνο ένα άτομο! 

Bavarian Burger

γσγσγσ

Αν αγαπάς το γερμανικό φαγητό, τότε αυτό το burger πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. Ή απλά δοκίμασέ το και αγάπησε το γερμανικό φαγητό! Λαχταριστό βοδινό μπιφτέκι που λιώνει στο στόμα, με τυρί και μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, ντομάτα και μαγιονέζα. Συνοδεύεται με λουκάνικο Βαυαρίας και αγγουράκι τουρσί!

 

The Vegetarian 

γσγσγσ

Τα χορτοφαγικά burger έχουν την τιμητική τους! Είναι μια εύγευστη και χορταστική επιλογή, που η γεύση τους μπορεί να σε ενθουσιάσει, αφού είναι σίγουρα πιο ελαφριά από το υπόλοιπα. Στο Box-T θα βρεις το απολαυστικό Vegetarian burger με “μπιφτέκι” φτιαγμένο από παντζάρια και συνοδευμένο από βελούδινη σάλτσα αβοκάντο!

 

Mπες τώρα στο Delivery Man και θα μας θυμηθείς!

Loader