Καφές για το σπίτι ή το γραφείο, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια!

Καφές για το σπίτι ή το γραφείο, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια!

E-SHOP από την MGA Boutique Trading

Η MGA Boutique Trading, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιστορικής ιταλικής εταιρείας καφέ HAUSBRANDT Trieste 1892, λανσάρει το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής προχώρησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου και αξιόπιστου e-shop, για εύκολη, γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση από την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου, προσφέροντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.

αφαφαφ

Οι λάτρεις του καλού ποιοτικού καφέ μπορούν να επιλέξουν από τα χαρμάνια HAUSBRANDT σε:

  • Κόκκους Καφέ σε συσκευασίες 1kg και 250gr

  • Αλεσμένος καφές για εσπρέσο ή φίλτρου σε συσκευασίες 250gr

  • Κάψουλες για μηχανή HAUSBRANDT

  • Κάψουλες HAUSBRANDT Nespresso compatible

  • Εσπρέσο pods

φαφαφα

Διαθέσιμες επίσης είναι και οι μηχανές καφέ της HAUSBRANDT αλλά και πύργοι για Cold Brew. 

Για τους εναλλακτικούς πελάτες, μεγάλη ποικιλία από βότανα για τσάι και σκόνη σοκολάτα Choco-La της HAUSBRANDT, κλασσική και λευκή, για απολαυστικά σοκολατο-ροφήματα.

Ακόμη θα βρείτε, το premium CanO Water, με επιλογή από φυσικό και ανθρακούχο νερό πηγής σε πλήρως ανακυκλώσιμα μεταλλικά κουτάκια, από τις Αυστριακές Άλπεις.

Η online παραγγελία πραγματοποιείται με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια μέσα σε ένα απλό και λειτουργικό περιβάλλον και επιπλέον προσφέρονται επιλογές τρόπου πληρωμής, με πιστωτική κάρτα μέσω JCC ή τραπεζική κατάθεση κατά την υποβολή της παραγγελίας, είτε κατά την παράδοση των προϊόντων με μετρητά.

Με σκοπό να υπηρετήσει το πάθος και την αγάπη για τον καφέ, η MGA Boutique Trading Ltd λανσάρει το e-shop της το οποίο ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτή, για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση και ευελιξία χρόνου καλύπτοντας τις ανάγκες για το κάθε σπίτι ή γραφείο, εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια!

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.mga.com.cy ή στο 22210689.

Facebook: @HausbrandtCY

Instagram: @hausbrandtcy

Loader