Καλοκαιρινός διαγωνισμός από τη μπύρα ΑΛΦΑ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός από τη μπύρα ΑΛΦΑ

Με δώρα διαμονές σε έπαυλη για 6 άτομα και σε ξενοδοχείο για 4 άτομα

Η μπύρα ΑΛΦΑ μας φέρνει ξανά κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντάς αξέχαστες στιγμές

Είναι δεδομένο ότι η πανδημία Covid-19 μας έχει διδάξει πολλά και μας έχει κάνει να συνειδητοποιήσουμε άλλα τόσα. Έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές, μένοντας μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους και τις αγαπημένες μας συνήθειες, συνειδητοποιήσαμε και εκτιμήσαμε καταστάσεις που στο παρελθόν ίσως να θεωρούσαμε δεδομένες. Παράλληλα, θυμηθήκαμε πόσο σημαντικές είναι οι αξίες της οικογένειας, της φιλίας και της αγάπης. Βγήκαμε όμως πιο δυνατοί και η ΑΛΦΑ, η μπύρα που έχει στο DNA της τη φιλία, την αγάπη, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά μαζί, όλα αυτά που τόσο μας έχουν λείψει.

Με τις αξίες του brand να είναι τώρα πιο επίκαιρες από ποτέ, η μπύρα ΑΛΦΑ ξεκίνησε τον διαγωνισμό ‘Επιτέλους… ξανά μαζί’, επιδιώκοντας να χαρίσει όμορφες και αυθεντικές στιγμές που θα μας φέρουν και πάλι πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Μέσω του διαγωνισμού της μπύρας ΑΛΦΑ, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά και πλούσια δώρα που θα δώσουν σε παρέες και οικογένειες την ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έρθουν ξανά πιο κοντά.

ηδηφδηδηδφδφηγδγ

Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, θα δώσει την ευκαιρία σε 21 νικητές – 7 κάθε μήνα – να κερδίσουν διαμονές σε έπαυλη για 6 άτομα και σε ξενοδοχείο για 4 άτομα, δραστηριότητες σε πάρκο περιπέτειας για 10 άτομα, οικογενειακά τραπέζια και βραδινές εξόδους για 10 άτομα.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία, παρέα με την ΑΛΦΑ μπύρα του και τα άτομα που τόσο του έχουν λείψει και να τη στείλει σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της μπύρας ΑΛΦΑ στο Facebook ή στο Instagram.

Η μπύρα ΑΛΦΑ - η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας TEMPO Beverages Cyprus Ltd - έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα από ενέργειες και events που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό, και που αποτυπώνουν τις αξίες του brand, αναδεικνύοντας πάντα την ΑΛΦΑ πλευρά του εαυτού μας. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στο Facebook και  Instagram

Loader