Kατάστημα «πρότυπο» το IQOS store στο Mall of Cyprus

Kατάστημα «πρότυπο» το IQOS store στο Mall of Cyprus

Την τρίτη θέση στην κατηγορία «Πρότυπο Κατάστημα» κατέλαβε το IQOS store που βρίσκεται εντός του Mall of Cyprus στο πλαίσιο των Cyprus Retail Excellence Awards 2019

 

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Cassandra Trading Ltd, που ασχολείται με την εισαγωγή και διανομή των καπνικών προϊόντων της Philip Morris International στην Κύπρο, καθώς το κατάστημα IQOS στο Mall of Cyprus κέρδισε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπα Καταστήματα» σε Παγκύπριο επίπεδο. Η τελετή απονομής των βραβείων, στην οποία συμμετείχαν επιφανείς εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2020 στο Hilton Park Nicosia, με στόχο την ανάδειξη των άριστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε από κριτική επιτροπή η οποία, αποτελείτο από κορυφαία στελέχη στον τομέα τους, που το καθένα ξεχωριστά καλύπτει τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων. 

hdhd

Ο εκπρόσωπος της Cassandra Trading Ltd δήλωσε σχετικά «Ευχαριστούμε τα μέλη της επιτροπής και το κυπριακό κοινό γενικότερα για την διάκριση αυτή που αναγνωρίζει την ανατρεπτική καινοτομία που αντιπροσωπεύει το νέο θερμαινόμενο προϊόν της PMI και μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο. Προσφέρουμε στους ενήλικους καπνιστές, που δεν σταματούν να καπνίζουν, πρόσβαση σε καλύτερες εναλλακτικές, απαλλαγμένες από τον καπνό του τσιγάρου. Η συγκεκριμένη αναγνώριση αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας, εδώ και δυο χρόνια, για την παροχή καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών στους καταναλωτές μας. Σας ευχαριστούμε».

Loader