Καθαρισμός αρχαιολογικού πάρκου στην Πάφο

Καθαρισμός αρχαιολογικού πάρκου στην Πάφο

Από το προσωπικό του ξενοδοχείου Annabelle

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Πάφου αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή, μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου Annabelle διοργάνωσαν καθαρισμό του εξωτερικού χώρου περιμετρικά του αρχαιολογικού πάρκου της πόλης

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Πάφου αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή, μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου Annabelle διοργάνωσαν καθαρισμό του εξωτερικού χώρου περιμετρικά του αρχαιολογικού πάρκου της πόλης. 

Η δράση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 20 άτομα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί ο  Όμιλος Thanos Hotels & Resorts και μετά από εξασφάλιση ειδικής άδειας από τις τοπικές αρχές. 

Παράλληλα, ένα από τα βασικά μηνύματα που επιδίωξαν να στείλουν οι συμμετέχοντες, μέσα από αυτή τη δράση, ήταν πως με την ένταξη απλών ενεργειών στην καθημερινότητά μας, όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου και πράσινου μέλλοντος. 

«Διατηρώντας τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης μας καθαρά, διατηρούμε το επίπεδο της φιλοξενίας για το οποίο φημίζεται η Κύπρος», δήλωσε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Razvan Bordea. 

Loader