Κέρδισε ένα Apple Watch (ή ενα burger) ακούγοντας αυτό το ραδιόφωνο

Κέρδισε ένα Apple Watch (ή ενα burger) ακούγοντας αυτό το ραδιόφωνο

Ακούστε τις εκπομπές του NRJ Cyprus 99.0 / 94.4 FM και διεκδικήστε καθημερινά ένα MAD BURGER γεύμα (για Λευκωσία και Λεμεσό) και κάθε μήνα ένα Apple watch series 6.

Ακούστε τις εκπομπές του NRJ Cyprus 99.0 / 94.4 FM και διεκδικήστε καθημερινά ένα MAD BURGER γεύμα (για Λευκωσία και Λεμεσό).

Κάθε μέρα από τις 15 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021 θα κληρώνουμε τρείς τυχερούς. Με κάθε παραγγελία σας από το Mad Burger, στο σπίτι ή τη δουλειά σε Λευκωσία και Λεμεσό, θα σας παραχωρείται ένα κουπόνι με ένα μοναδικό κωδικό,  Με κάθε καταχώρηση των στοιχείων σας και τον αριθμό του κουπονιού στο link http://bit.ly/374Ysy3  μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ρολόι Apple Watch series 6.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας ακολουθείστε την πιο κάτω διαδικασία:

1. Απαντήστε σωστά την ερώτηση της ημέρας που θα ανακοινώνουμε στις ραδιοφωνικές μας εκπομπές κατά την διάρκεια της ημέρας. 

2.Στείλετε μας την απάντηση σας μέσω Viber ή WhatsApp στον αριθμό 99 99 96 75 με το ονοματεπώνυμο σας, πόλη και ηλικία, και μπείτε στην κλήρωση για διεκδικήσετε ένα MAD BURGER γεύμα. Με κάθε γεύμα που κερδίζετε θα σας παραχωρείτε ένα κουπόνι με ένα μοναδικό κωδικό.

3. Αφού παραλάβετε το MAD BURGER γεύμα σας καταχωρήστε τον κωδικό του κουπονιού μαζί με τα στοιχεία σας στο link  http://bit.ly/374Ysy3 . Με κάθε καταχώρηση των στοιχείων σας και τον αριθμό του κουπονιού μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ρολόι iWatch series 6. 

Επίσης, με οποιαδήποτε παραγγελία MAD BURGER για take away ή delivery μέσω Bolt Food σε Λευκωσία και Λεμεσό θα λαμβάνετε το κουπόνι το οποίο μπορείτε να καταχωρείτε την συμμετοχή σας στο link  http://bit.ly/374Ysy3

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 15/02/2021 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12/03/2021.

Οι νικητές θα ενημερώνονται προσωπικά μέχρι την λήξη του διαγωνισμού στις 12/03/2021.

Loader